Chakchouka – oua tunisiene

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente ( 4 portii): 1 ceapa mare (ceapa rosie); 1 ardei gras rosu; 1 ardei gras verde; 4-5 rosii; 3 catei de usturoi; 1 lingurita pasta harissa; 1 lingurita chimen; sare; piper; ulei de masline.

Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline. Se adauga ardeii tatati cubulete marunte si se calesc impreuna cu ceapa. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete, usturoiul zdrobit, chimenul, sarea si piperul. Se lasa sa fiarba cateva minute pana cand sosul incepe sa scada si sa se ingroasa. Se pun 4 oua, se pune capacul peste tigaie si se lasa sa fiarba ouale in sos 3-4 minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *