Rabla declaratie unica consiliu mures benzina protest sport vremea jaf profesor spital job stiri ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Programul „Rabla” va putea fi accesat şi de către instituţiile publice

Începând cu acest an programul „Rabla” va putea fi accesat şi de către instituţiile publice. Cât despre judeţul Mureş, mai multe instituţii sunt interesate de programul de stimulare a reînnoirii parcului auto.

Reglementări privind implementarea declaraţiei unice

Prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.117/ 2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.571/ 2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar – fiscale, se reglementează depunerea unei singure declaraţii prin care să se realizeze atât declararea obligaţiilor de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, cât şi declararea elementelor necesare stabilirii stagiilor de cotizare ale persoanelor asigurate în sistemul asigurărilor sociale..

Mureş: peste 180 de kilometri de drumuri ar putea fi reabilitate printr-un program guvernamental

Consiliul Judeţean Mureş a propus reabilitarea a peste 180 de kilometri de drumuri judeţene prin HG 530/2010 vizând reabilitarea şi modernizarea 10.000 de kilometri de drumuri de interes judeţean şi drumuri de interes local.

Proteste la benzinăriile mureşene

După ce au aflat de protestul organizat vineri la o benzinărie din oraş, când un grup de peste 40 de conducători auto au cumpărat carburanţi pe bani mărunţi, alţi 20 de tineri au repetat duminică isprava. Timp de două ore, ceilalţi şoferi care doreau să alimenteze în mod normal nu au avut sorţi de izbândă.

Andrei Căpuşan şi Nicholas Covington au semnat cu BC Mureş

Componentul lotului naţional, Andrei Căpuşan şi americanul Nicholas Covington sunt cele mai noi achiziţii ale echipei BC Mureş. Căpuşan a ajuns astăzi la Tîrgu Mureş şi va juca în meciul amical împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, iar Covington este aşteptat luni să ajungă din Statele Unite ale Americii.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Jaful din cartierul Dâmbu Pietros: Cerc de suspecţi constituit

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a alcătuit deja un cerc de suspecţi în cazul tentativei de jaf petrecută ieri seară la sediul unei bănci din cartierul Dâmbu Pietros. Sunt aşteptate rezultatele raportului balistic iar poliţia efectuează cercetări.

Profesorii mureşeni merg la CEDO

2.300 de profesori mureşeni îşi vor căuta dreptatea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Aceştia sunt nemulţumiţi de decizia Curţii de Apel Tîrgu-Mureş care a schimbat hotărârea instanţei de fond, astfel prejudiciind fiecare profesor cu până la 4.000 de lei.

sursa: infoms.ro

Corona Braşov Fenestela 68 ia startul în Cupa României

Biroul federal al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a stabilit modalitatea de desfăşurare şi a alcătuit programul Cupei României. Comform deciziei, faza preliminară (FP) a competiţiei se joacă între cinci echipe : Steaua Rangers, Sportul Studenţesc, CSM Dunărea Galaţi, Progym Gheorghieni şi Corona Braşov Fenestela 68, în timp ce HSC Csikszereda este calificată direct în semifinale.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului în Transilvania, deşi temperaturile vor scădea usor faţă de intervalul precedent

Cerul va fi variabil. Vântul va sufla de la slab la moderat, şi va prezenta intensificări în zona de munte. Meteorologii de la Centrul Regional Sibiu anunţă pentru astăzi maxime termice cuprinse între 3 si 8 gr.C.

Corona Braşov şi-a reluat pregătirile

După vacanţa de iarnă, fotbaliştii echipei Corona Braşov, din Liga a treia, au revenit la antrenamente. Reunirea lotului a avut loc pe terenul Carpaţi, unde jucătorii s-au întâlnit cu staff-ul tehnic, format din antrenorii Daniel Bona şi Vasile Gherghe. Au urmat exerciţii de încălzire şi câteva ture de teren, pentru ca jucătorii să poată reintra în ritm.

La începutul anului, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita pune la dispoziţia şomerilor un număr foarte redus de locuri de muncă

Potritiv datelor publicate pe site-ul instituţiei, la nivelul întregului judeţ Harghita sunt disponibile doar 82 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe dintre acestea, adică 37, sunt în zona Odorhei, după care urmează Miercurea Ciuc, Gheorgheni şi Bălan.

Spitalul Judeţean din Braşov trebuie redimensionat la aproape 50% din capacitate

În toate cele 12 spitale din judeţul Braşov au fost realizate controale de către o comisie formată la nivelul Prefecturii Braşov din care au făcut parte şi reprezentanţi ai Casei de Asigurări de Sănătate şi ai Direcţiei de Sănătate Publică.

Judeţul Braşov a intrat în alertă pentru prevenirea febrei aftoase

Cu toate că virusul febrei aftoase a fost descoperit la câţiva kilometri de graniţa României cu Bulgaria, alerta a fost instituită şi la nivelul judeţului Braşov, mai ales după ce şi Comisia Europeană a dispus măsuri pentru prevenirea răspândirii bolii în spaţiul comunitar.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în această dimineaţă există ceaţă pe numeroase artere rutiere din ţară, îngreunând considerabil circulaţia autovehiculelor

Vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, ajungând, pe alocuri, şi la 50 de metri, pe multe drumuri naţionale şi judeţene, dar şi pe segmente ale Autostrăzii Bucureşti-Constanţa şi ale Autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Judeţele în care există astfel de probleme de vizibilitate sunt: Argeş, Buzău, Vrancea, Vâlcea, Brăila, Tulcea, Covasna, Teleorman, Mehedinţi, Dolj, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Bacău şi Vaslui

sursa: muresinfo.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *