Radar sofer auto vot politica udmr muzeu istorie arta identitate declaratia unica stiri ziare Salaj

Stiri Salaj  |  0 comentarii

Radarele fixe, reactivate?

Atentie soferi! Alaturi de cele opt radare "nedetectabile" amplasate pe masinile Serviciului Politiei Rutiere Salaj, s-ar putea ca, in scurt timp, pe drumurile judetului sa fie reactivate si cele sase camere fixe de supraveghere a traficului rutier, puse in "stand-by" inca din 24 aprilie 2009.

Sectiile de votare din Surduc au si presedinti

Alegerile pentru desemnarea noilor consilieri locali ai comunei Surduc vor avea loc duminica. Astfel, ieri, la Tribunalul Salaj, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor si loctiitorilor acestora la sectiile de votare din comuna: Surduc - Rus Sabina, presedinte si Iancau Raul, loctiitor; Braglez - Zdroba Elisabeta, presedinte si Ciocmarean Iuliana, loctiitor; Cristoltel - Cormos Emilia, presedinte si Cormos Roxana [..]

Viitorul sef al UDMR, obligat sa mentina criteriul demografic

Liderii UDMR Salaj, alaturi de omologii lor din Bihor si Satu-Mare, au adoptat o strategie comuna pentru Congresul care va avea loc in 26-27 februarie 2011, la Oradea. Astfel, filialele amintite vor sa-si creasca influenta in cadrul structurilor de conducere a UDMR. Prin acest mod, udemeristii din cele trei judete vor sa modifice statutul Uniunii, astfel incat sa securizeze criteriul demografic care sta la baza UDMR.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Corina Bejinariu este noul director al Muzeului Judetean de Istorie si Arta Salaj

Corina Bejinariu a fost confirmata, luni, in functia de director al Muzeului Judetean de Istorie si Arta Salaj. Aceasta a ocupat, din septembrie 2010, postul de director interimar, dupa ce Alexandru Matei, fostul sef al muzeului, a murit.

Peste 6.500 de salajeni au cartile de identitate expirate

Inceputul de an i-a gasit pe 6.545 de salajeni cu actele de identitate expirate. Dintre acestia, 1.534 sunt copii care au implinit 14 ani si care nu s-au prezentat inca pentru solicitarea acestor documente si 5.014 adulti cu cartile de identitate expirate.

Mentiuni cu privire la implementarea declaratiei unice

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj face cunoscut faptul ca, prin Hotararea Guvernului 1397/2010 privind modelul, continutul, modalitatea de depunere si gestionare a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate" a fost aprobat modelul si continutul declaratiei unice privind obligatiile de plata a contributiilor sociale si a impozitului pe venit, dar si a evidentei nominale a persoanelor asigurate obligatoriu in sistemul asigurarilor sociale, precum si instructiunile de completare a declaratiei.

sursa: magazinsalajean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *