Radar vaslui viroze spital migrant somaj fertilitate eco isu medic elev tva stiri ziare Vaslui

Stiri Vaslui  |  0 comentarii

Atentie la radare!

Vasluienii care obişnuiesc să apese acceleraţia peste limita admisă pot afla de mai jos în ce zone trebuie să fie mai prudenţi pentru a nu se trezi cu o amendă de la poliţişti.

Virozele au umplut din nou spitalele

Temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă au făcut ca sute de vasluieni să ajungă la spital cu viroze respiratorii. Numai la Spitalul Judetean de Urgentă (SJU) Vaslui, peste 30 de persoane au ajuns zilnic la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) cu infectii respiratorii sau pneumonii.

Migrant ilegal depistat cu aparatura de termoviziune

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, un basaraban care încerca să intre ilegal în România.

Generatia ratata

Somajul face ravagii în rândul tinerilor sub 25 de ani. La sfârsitul anului trecut, 2.455 de tineri vasluieni aveau o «licentã» in... somaj! Din nefericire, au si «sansa» unui «masterat» în domeniu, pentru cã viitorul se anuntã la fel de sumbru.

Saracie… electorala

Guvernul Boc si-a luat o armã electoralã mortalã. Din portofoliul primarilor, plata venitului minim garantat a fost preluatã de cãtre Agentia Judeteanã pentru Prestatii Sociale.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Sansa nesperata pentru cuplurile infertile

Guvernul s-a hotãrât, în sfârsit, sã îi ajute pe românii care vor sã aibã copii, dupã ce ani de zile a ignorat o problemã gravã a multor cupluri: infertilitatea. Începând cu 4 ianuarie, cuplurile care, din diverse motive nu pot avea urmasi, ar putea beneficia de o fertilizare in vitro

Premii la «Green Planet» 2010 pentru ecologistii bârladeni

Zece copii din Bârlad si doi din comuna Costesti au obtinut rezultate deosebite la Concursul International «Green Planet» (Planeta Verde), editia 2010, din Rusia. Elevii, membri ai Asociatiei Astronomice «Sirius», au reusit sã se impunã printre cei 200.000 de concurenti din mai multe continente, primind titlul de «Laureat».

Batrân ars de viu, din cauza unei lumânari

Miercuri, la ora 20.45, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã „Podul Înalt“ al judetului Vaslui s-a anuntat cã, în localitatea Duda, comuna Duda Epureni, a izbucnit un incendiu la o locuintã. În cel mai scurt timp, pompierii de la Sectia Husi s-au deplasat la fata locului, cu o autospecialã.

Locuitorii comunei Coroiesti au ramas fara medic de familie

Peste 1.900 de asigurati din comuna Coroiesti, dar si neasiguratii care au dreptul gratuit la servicii medicale prin programele de sãnãtate, au rãmas fãrã medic de familie. Doctorul din comunã a continuat sã studieze, a obtinut o specializare si a renuntat la cabinetul medical, plecând la o clinicã universitarã

Elevul lipseste, parintele plateste!

Cel mai probabil începând cu anul scolar 2011-2012, elevii care vor lipsi la ore din vina pãrintilor sau a tutorilor legali vor scãpa mai usor decât adultii care le poartã de grijã. Potrivit noii Legi a Educatiei, pãrintii vor suporta consecintele.

Contribuabili scutiti de TVA

Persoanele impozabile care au realizat o cifrã de afaceri inferioarã plafonului de scutire pentru întreprinderi mici pot sã solicite scoaterea din evidenta persoanelor înregistrate în scopuri de TVA. Operatiune are drept scop aplicarea regimului special de scutire.

Biodiversitatea a atins un vârf evolutiv în urma cu 3 miliarde de ani

Bacteriile si organismele rudimentare care trãiau pe Terra au cunoscut un vârf evolutiv în urmã cu aproximativ trei miliarde de ani, gratie unei «inovatii genetice» intense, ce a condus la aparitia a peste 25% din totalul genelor existente în ADN-ul speciilor actuale de pe planetã.

Vasluienii au stat cuminti la coada pentru agheazma

Mii de credinciosi au fost prezenti, ieri, în bisericile din întreg judetul pentru a asista la slujbele prilejuite de sãrbãtoarea Botezului Domnului, una dintre cele mai mari sãrbãtori din calendarul ortodox.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *