Rapid Bucuresti risca sa piarda cu 0-3 meciul cu FC Timisoara

Sport  |  0 comentarii

Comisia de Disciplină a LPF a amânat, miercuri, luarea unei decizii în cazul contestaţiei depuse de FC Timişoara privind dreptul de joc al fotbaliştilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, împrumutaţi de Rapid de la Sportul Studenţesc, în meciul dintre cele două echipe, disputat pe 5 martie, în etapa a XX-a a Ligii I.

Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, a declarat, miercuri, că s-a decis suspendarea soluţionării contestaţiei depuse de timişoreni, până la pronunţarea în acest caz a Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. "În legătură cu contestaţia depusă de FC Timişoara privind dreptul de joc al fotbaliştilor, Comisia de Disciplină a suspendat soluţionarea, cel mai probabil până săptămâna viitoare, până la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. Asta înseamnă că aşteptăm punctul de vedere al acestei comisii privind dreptul de joc şi a exercitării dreptului de joc al celor doi fotbalişti. Probabil Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor va judeca acest aspect în următoarea lor şedinţă, iar soluţia va fi trimisă către noi. În şedinţa Comisiei de Disciplină se va lua o decizie în acest caz", a declarat Ion Neagu.

FC Timişoara a contestat dreptul de joc al celor doi fotbalişti transferaţi de Rapid de la Sportul Studenţesc. Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a prezentat, marţi, actele oficiale de la LPF în care se arată că jucătorii Varga şi Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid în partida cu echipa bănăţeană, existând riscul ca rapidiştii să piardă la masa verde întâlnirea de vineri.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *