Reabilitarea termica din Pitesti este la mila guvernantilor - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Reabilitarea termica, la mila guvernantilor

Dintr-un total de 10 blocuri propuse de municipalitatea din Pitesti pentru reabilitare termica, in urma evaluarii unor indicatori, s-au primit fonduri in acest an de la Guvern pentru doar doua imobile. Este vorba de blocurile L1 din cartierul Exercitiu si de blocul B3 din cartierul Prundu, dar nici la acestea nu au inceput lucrarile.
Din pacate, autoritatile locale asteapta si acum confirmarea scrisa a unui aviz de la Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltarii Regionale, doar astfel putand fi lansata licitatia de executie. Guvernul nu a alocat pentru municipiul Pitesti decat 600.000 de lei, bani „de seminte" - s-ar putea spune - pentru inceperea lucrarilor de reabilitare termica, restul fondurilor necesare urmand sa fie alocate de municipalitate si de cele doua asociatii.

Proiectele tehnice de executie a lucrarilor sunt deja efectuate pentru 7 blocuri, dar oamenii vor sta si in aceasta iarna in imobile care vor inregistra in continuare pierderi de caldura si, deci, facturi mai mari la intretinere.

Sursa: epitesti.ro

21.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *