Record absolut la Casa de Sanatate Arges - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Record absolut la Casa de Sanatate Arges

Casa judeteana de Sanatate inregistreaza un record absolut. CAS Arges a platit astazi pentru sistemul sanitar si pentru farmaciile cu care are contracte cea mai mare suma pe care a achitat-o vreodata in decursul unei luni.
Este vorba de un total de 77 de milioane de lei. „Suma reprezinta un record in istoria Casei de Asigurari de Sanatate Arges", precizeaza directorul institutiei, Stefan Ciocanel. Banii au fost alocati, printre altele, pentru plata activitatilor curente din sistemul sanitar argesean: pentru spitale, medici de familie, medici specialisti, medici stomatologi, laboratoare si pentru furnizorii de dispozitive medicale.
De asemenea, o parte din suma ajunge la furnizorii de medicamente, fondurile acoperind plata pe mai bine de trei luni. Stefan Ciocanel afirma ca o parte importanta este destinata achitarii arieratelor pe care spitalele publice din Arges le au catre diversi furnizori privati. Potrivit acestuia, din totalul de 77 de milioane de lei, suma alocata pentru arierate se ridica la 16 milioane. Printre unitatile care primesc bani pentru acest capitol se numara si Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Sursa: epitesti.ro

21.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *