Renasterea Banateana - ziare de la a la z romanesti din Timisoara

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

      Renasterea Banateana- Cel mai citit cotidian din Banat!
     Ziarul ”Renaşterea bănăţeană” a apărut în 22 Decembrie 1989, pe structura fostului cotidian judeţean ”Drapelul roşu”. Câteva numere au apărut sub titlul ”Luptătorul bănăţean”, apoi ”Renaşterea”, iar din 11 ianuarie 1990, pentru a acoperi aria de distribuţie, ”Renaşterea bănăţeană”.
      ”Renaşterea bănăţeană” apare de 6 ori pe săptămână, în 16-20 pagini, din care 8 policromie; în fiecare vineri conţine două suplimente: Programe TV şi Anunţuri gratuite; o dată pe lună – un supliment de cultură, ”Paralela 45”. Se difuzează cu precădere în judeţul Timiş şi, într-o mai mică măsură, în Caraş-Severin şi Arad.
      Ziarul ”Renaşterea bănăţeană” este auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor şi înscris în Studiul Naţional de Audienţă. Încă de la înfiinţare, ocupă poziţia de lider de piaţă în zona Banatului, iar la nivel de ţară, între cotidienele locale, se clasează pe locul al V-lea în ceea ce priveşte tirajul vândut şi încasat.
      Conţinutul şi forma grafică sunt adaptate “din mers” nevoilor şi sugestiilor cititorilor, astfel încât ziarul oferă acestora deschidere către evenimentele locale, în principal, dar şi către cele naţionale şi internaţionale.


renasterea banateana  Contact redactia ziar: Renasterea Banateana
  Adresa: B-dul Revolutiei 1989 nr. 8, Timişoara
 
Telefon: 0256 497176;  Fax: 0256 490370
                                        E-mail: renasterea@renasterea.ro      
                                                      Page web:
  Renasterea Banateana

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *