Reorganizare Agentia Protectia Mediului

Legislatia muncii  |  0 comentarii

HG 568/2013 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1000/2012 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi a instituţiilor publice aflate în subordinea acesteia.

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 4 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor masuri privind asigurarea functionalitatii administratiei publice locale, a numarului de posturi si reducerea cheltuielilor la institutiile si autoritatile publice din subordinea, sub autoritatea sau in coordonarea Guvernului ori a ministerelor,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    ART. I
    Hotararea Guvernului nr. 1.000/2012 privind reorganizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului si a institutiilor publice aflate in subordinea acesteia, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 729 din data de 29 octombrie 2012, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. La articolul 10, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 10. - (1) Numarul maxim de posturi pentru aparatul propriu al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului si institutiile din subordine este de 1.936."

    2. Anexa nr. 1 se modifica si se inlocuieste cu anexa la prezenta hotarare.

    ART. II
    (1) Incadrarea personalului in numarul maxim de posturi aprobat si in noua structura organizatorica se face in termenele si cu respectarea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru fiecare categorie de personal.
    (2) Aplicarea procedurilor legale prevazute de Legea 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului 77/2013 pentru stabilirea unor masuri privind asigurarea functionalitatii administratiei publice locale, a numarului de posturi si reducerea cheltuielilor la institutiile si autoritatile publice din subordinea, sub autoritatea sau in coordonarea Guvernului ori a ministerelor se realizeaza in termen de minimum 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *