Restructurarile din judetul Arges au lasat parcurile fara paza - Ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Restructurarile au lasat parcurile fara paza

Disponibilizarile care au avut loc la Politia Comunitara transforma parcurile Pitestiului in tinte perfecte pentru hoti si vandali. Daca la inceputul lunii, paza era asigurata, permanent, de cate trei schimburi, acum, prin parcuri mai trece, doar din cand in cand, cate o patrula a Politiei Comunitare.
La jumatata acestei luni, Politia Comunitara a mai ramas cu doar 167 de oameni din cei 231 de care dispunea la 1 septembrie. Toti cei 64 de politisti disponibilizati lucrau la paza. Restructurarea a lasat descoperite mai toate parcurile Pitestiului, din care, chiar si cu paza, se fura. Nu de putine or, reprezentantii Administratiei Domeniului Public semnalau ca in Strand, spre exemplu, dispar stinghiile bancilor, asta pe langa mesajele obscene ce apareau de pe o zoi pe alta, pe tot ceea ce insemna mobilier urban, de reparatul caruia, ADP-istii abia reuseau sa se tina.
In Expo Parc, una dintre cele mai moderne zone de agrement ale Pitestiului, parc reabilitat de Petrom in urma cu doi ani si transformat intr-o oaza de liniste si verdeata, a mai ramas doar baraca Politiei Gomunitare, goala si dezolanta, imaginea perfecta a restructurarilolor concretizate in cursul acestei luni.

Sursa: Adevarul

01.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *