Retea mafiota anihilata in Bacau - Ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  1 comentarii

Tun de 2.000.000 lei dat statului

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Serviciul Teritorial Bacau, au reusit anihilarea unei importante grupari infractionale organizate, specializata in comiterea infractiunilor de contrabanda cu tigarete provenind din Republica Moldova si Ucraina. Organele de urmarire penala au identificat si ridicat peste 200.000 de pachete cu tigari, 720.000 de lei si 23.000 de euro. Sapte persoane, membre ale grupului infractional, au fost retinute. Printre acestia si un renumit om de afaceri din Tg. Ocna. Aceasta este cea mai mare captura de tigari de contrabanda din judetul nostru.
In dupa-amiaza zilei de 20 iulie 2010, procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bacau, impreuna cu procurori DIICOT Iasi, au procedat la destructurarea unor importante grupari infractional organizate specializate in comiterea infractiunilor de contrabanda cu tigari provenite din Republica Moldova si Ucraina. Acestea erau introduse in tara prin punctele de frontiera Siret si Albita, iar comercializarea lor se realiza in municipiul Bacau, in zonele limitrofe si in diferite comune din judetul nostru, fara a fi platite si taxele aferente.

sursa: desteptarea.ro
Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • jackson

    23 Iulie 2010, 05:07

    1

    Traficul de tigari se desfasura de ani de zile cu buna stiinta a politiei din Tg. Ocna si Bacau stiu toti asta, Dar traficul de tigari care se desfasoara in pietele din orasul Bacau de catre cetateni de etnie roma cand va lua sfarsit??????????

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *