Drob de miel cu ceapa verde
Drob de miel cu ceapa verde este o reteta simpla si gustoasa, excelenta pentru masa de Pasti. Vezi ai alte retete de drob de miel sau de post: Drob de miel Drob de soia si ciuperci Dro...
Drob de miel cu ceapa verde este o reteta simpla si gustoasa, excelenta pentru masa de Pasti. Vezi ai alte retete de drob de miel sau de post: Drob de miel Drob de soia si ciuperci Dro...
Ingrediente Aperitiv din ciuperci de post: 1 kg ciuperci; 200 g ceapa taiata solzisori; 500 g gogosari sau ardei taiati felii; 150 ml otet; 300 ml apa; 1 lingura sare; 1 lingura zahar piper boabe, cor...
Ardei umpluti (mancare de post)Ingrediente: 18 - 12 ardei grasi 200 g ciuperci 100 g orez 1 ceapa 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion patrunjel verde sare, piper, ulei, optional vegeta.Mod de...
Bors de miel Ingrediente: organele de la miel: ficatul, rinichii, inima, plamanii si ce mai are el - 2-3 cepe, plus ceapa verde - usturoi verde - cat mai multa verdeata , patrunjel, marar,...
Ingrediente Chiftelute de miel cu crema de branza : 1 kg carne de miel, 2 cepe, 100 g pesmet din graham, 1 lingurita cu chimen, scortitoara, sare, piper. Pentru crema de branza: 200 g branza de vaci d...
Ciorba de maruntaie de miel Ingrediente: 1/2 kg maruntaie de miel, 1-2 oua, 2 cepe, un morcov, 1/2 pastarnac, 1/2 radacina patrunjel, 3-4 rosii, sare, 1l apa, 3/4 l zeama de varza, o ceasca orez, patr...
Ingrediente Ciulama de miel: Pentru sos: 1 kg carne de miel 1 l apa 1 morcov 1 ceapa 1 radacina patrunjel 1 lingura unt 1 lingura faina sare tarhon sau marar.Pentru galuste: 10 felii de franzela 1/4 l...
Ingrediente Ciuperci cu scoici: ciuperci 500g, scoici in cochilii 1 kg, lamaie, otet 50 ml, ceapa o bucata, usturoi o capatana, sos tomat 4 linguri, maioneza 200g.Mod de preparare:Se aleg ciuperci mar...
Cotlete de miel cu legume Ingrediente: 1 conopida mica (aproximativ 500 g), morcovi, sare, 2 catei de usturoi, 2 lingurite piper verde, 250 ml de vin alb, 125 g zahar, 2 linguri curry, 4 cuisoare, 4 c...
Cozonac neframantat Ingrediente: 4 oua; 500 g faina; 25g drojdie; 150 g zahar; 250 ml lapte; 1 plic zahar vanilat; coaja de la o lamaie; 175 g unt; sare. Pentru umplutura: 250g zahar; 150 g nuca.Mod d...
Ingrediente Friptura de miel la tava: 1,5 kg carne de miel (pulpe) , 1-2 linguri de untura, sare, cativa catei de usturoi.Mod de preparare:1. Se spala carnea, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de...
Ingrediente Lipii cu carne de oaie: 4 lipii, 300 g carne tocata de oaie sau miel, 4 cepe, 100 g pasta de tomate, 100 ml vin, 1varza alba, 5 rosii, boia de ardei, ulei, sare, piper, cimbru.Mod de...
Ingrediente Mantii carne de miel: Pentru aluat -500 g faina -1 ou - 1 varf lingurita sare -240 ml apa calduta Pentru umplutura: -500 g carne de oaie data prin masina de tocat -1 ceapa rasa sau tocata ...
Miel cu cartofi si usturoi Ingrediente: 4 cotlete de miel, sare, piper, curry, 3 lingurite rozmarin tocat, 6 linguri ulei de masline, 750 g cartofi, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 6 catei de u...
Oua de Pasti vopsite ecologic Ingrediente: Oua frunze de ceapa rosie sau alba zeama de urziciMod de preparare:Ouale de Pasti pot fi vopsite cu culori naturale, ecologic, folosind aceasta tehnica de vo...
Pasca de PasteIngrediente: 750 g branza dulce, 5 oua, 10 linguri zahar, 3 linguri lapte praf, 1/2 kg smantana, 2 linguri faina, 250 g stafide, 100 g unt topit, coaja vanilie, 2 plicuri zahar vanilat.M...
Pastrama de oaie la gratar Ingrediente: 1 kg pastrama de oaieMod de preparare:Se pregateste jaraticul. Gratarul se curata si se unge cu o bucata de slanina, pentru ca pastrama sa nu se lipeasca de gra...
Ingrediente Perisoare de miel cu sos de lamaie: 600 g carne de miel tocata, 50 g orez, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 1/2 legautura patrunjel verde, 1 lamie, 1 albus de ou, 2 galbenusuri de ou, 1 cubulet c...
Ingrediente Placinta saseasca: 220 g gris, 800 ml lapte, 200 g zahar, 500g branza de vaci, 5 oua, 50 g unt, 50 g faina, 50 g pesmet , 1 plic zahar vanilat, 1 lamie, sare.Mod de preparare:Pune laptele ...
Ingrediente Pulpa de miel cu morcovi si praz : 800 g pulpa de miel (fara os), sare, piper macinat, 3 linguri ulei de masline, 2 foi de dafin, 4 boabe ienupar, 1 lingurita piper boabe, 1 lingura boabe ...
Ingrediente Placinta scotiana de oaie : 600 g carne slaba de oaie, 2 cepe, 2 morcovi mari, 4 fire telina, 200g g ciuperci champignons, 2 linguri ulei, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 lingurite faina, 12...
Drob cu maruntaie si branza Ingrediente: 500 g ficatei de pasare 500 g pipote si inimi de pasare 10 oua 150 ml ulei 150 g branza de oaie 50 g pesmet 200 g ceapa uscata 3 legaturi ceapa verde 3 legatur...
Sarmale de postIngrediente: 500 g carne de porc sau amestec porc si vita 1 - 2 kg varza murata 200 g slaninuta sau ceafa afumata 1/2 cana de orez 2 cepe 1 cana suc de rosii 10 - 20 boabe de piper 2 -4...
Ingrediente Rulada speciala de Paste: 1,500kgcarne de miel (de preferat pulpa desosata), 1 pahar de vin alb150g, 6 oua, 2 morcovi potriviti(150g), 200g cartofi, 200g ciuperci, 100g capere,30g mustar, ...
Ingrediente Saramura de peste: 2 pesti, 3 rosii, 2 ardei iuti, 6 catei de usturoi, 1 legatura de usturoi verde, cateva fire de patrunjel, 1 cubulet de vegeta, 1 jumatate de lamaie, piper, ...
Ingrediente Stufat de miel: 750 g carne, 40 fire ceapa verde, 20 fire de usturoi verde, 2 linguri de untura, 1 lingurita de faina, 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet, 1 lingura bulion, sare.Mod de ...
Ingrediente Tocana de miel cu coriandru: 750 g pulpa de miel (fara oase), 4 linguri ulei de masline, 150 g ceapa de apa, 2 catei de usturoi, 8 capsule de cardamom, 1 baton de sortisoara, 2 lingurite c...