Muschi de porc cu sos de hrean

Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Vezi toate retetele din carne de p...

Carnati proaspeti de porc

Ingrediente: Carne de porc semigrasa - 3 kg, grasime rezultata din fasonarea carnii - 1 kg, carne de vita cal. I - 1 kg,   Usturoi - 200 g, Cimbru - 10 g, Sare - 100 g, mate porc 10 m.Carnea...

Tocană picantă cu carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg carne de porc macră, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeaţă tocată, 1 linguriţă boia de ardei iute, sare, piper, 1 ceaşcă de ulei, smîntînă.  Mod de...

Tobă de porc (III) - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de porc, 1 kg ficat, 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper macinat, 30 g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l supa...

Tobă de porc (II) - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: Carne de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper. Mod de preparare: Se spala si se pirlesc bine picioarele si ure...

Cîrnaţi de porc şi mînzat - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: Spetele (pulpele din fata) de porc, burta (bletul), ceafa de minzat, condimente: sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Cirnatii se prepara in mod obisnuit numai din carne de por...

Ciorbă ţărănească de porc sau vacă - retete culinare romanesti si internationale

  Ingrediente: 300-400 g carne de vaca sau de porc mai grasă, morcov, pătrunjel, ţelină, o ceapă mijlocie, 1-2 ardei graşi, 3 roşii, 2 cartofi mijlocii, o lingură cu mazăre boabe, 10-...

Piftie de porc (răcitură) (IV) - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 1/2 kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1 telina, 2 foi de dafin, 3-4 boabe de ienibahar, 3-4 catei de usturoi (facultativ), sare. &nbs...

Friptură de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru.  Mod de preparare: Carnea de porc, avind fibrele impregnate cu grasime, se preteaza oricare parte pent...

Gulaş de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg cartofi, 100 g smintina, zahar, 1 l apa. &...

Ruladă din carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra), doua cani de apa, sare, piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin.  Mod de preparare: Se face un amestec...

Tocăniţă de porc - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: 800 g carne de porc, un borcan cu castraveti murati, 2 gogosari murati, 2 cepe, 1 morcov, 500 g rosii, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, o legatura de marar, cimbru. Mod de prepa...

Piftie de porc şi viţel (răcitură) - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg de picioare de porc şi viţel, 3 l apă, o căpăţînă mică de usturoi, sare.  Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare şi din urechi de porc, de as...

Sarmale în foi de varză acră cu carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: 1,5 kg varză acră, 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafă de porc afumată, 50-100 g orez, 100 g ceapă, piper, ienibahar, 100 ml suc de roşii, o foaie de dafin, cimbru, mărar. Mod de...

Piftie de porc (răcitură) (III) - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra, 5 l apa, sare, catei de usturoi.  Mod de preparare: Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in j...

Tocăniţă de porc cu mămăligă - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 700 g carne de porc, o ceapă, un fir de praz, doi ardei graşi, jumătate de ardei iute, 5 căţei de usturoi, două linguri de pastă de tomate, 500 g roşii, 400 g mălai, un...

Cîrnaţi de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi, 30 g sare, 1/2 lingurita piper, 1 varf de cutit mirodenii pentru carnati, intestine de porc.  Mod de preparare:...

Cotlet de porc cu sos picant

 Ingredientele retetei: 4 cotlete de porc, 1 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita ulei de masline, 3 ardei iuti taiati si curatati de seminte, 1,5 kg rosii, 2 catei de usturoi...

Ciorbă oltenească de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1/2 kg carne de porc cu os, 2 morcovi, 1/2 ţelină, 3 cepe, 2 cartofi, 2 linguri pastă de roşii, 1/2 l zeamă de varză sau borş, sare, 1 ou, 1 legătură pătrunjel.  ...

Rinichi de porc în sos - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 500 g rinichi de porc, 500 g rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 morcov, ulei de floarea-soarelui, 1 pahar cu vin rosu, sare, piper, piper verde boabe, 1 legatura de patrunjel, teli...

Pulpă de porc umplută - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 bucata de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari, 2-3 morcovi, 4-5 gogosari murat...

Escalop de porc cu ciuperci - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1,2 kg carne de porc pentru fripturi, 400 g ciuperci, 200 g şuncă, 100 g unt, 500 g sos tomat, 100 g făină, 100 ml vin roşu, 100 ml ulei, sare, piper, du...

Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1.200 kg carne de porc pentru fripturi, 100 ml vin, 100 g făină, 500 g spaghete, 200 ml supă, 100 g unt, 200 g sos tomat, 100 ml ulei, sare, piper, după...

Friptură de porc cu vin la tavă - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, o lingura cu unt, 3-4 catei de usturoi, piper, sare.  Mod de preparare: Se spala carnea, se presara cu sare, piper, se unge cu u...

Creier pane - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 750 g creier de porc sau viţel, 2 ouă, 2 linguri de făină, 2 linguri de pesmet, sare, piper, ulei pentru prăjit.  Mod de preparare: Se spală creierul şi se pune ...

Pate de ficat de porc cu legume la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 500 g ficat de porc, 3 morcovi mari, cozile de ceapa verde de la o legatura de ceapa, 1/2 cana orez fiert, 3-4 oua, piper, sare, putin mustar, 2 felii de pâine muiate in lapte,...

Carne de porc cu ananas - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas (bucati), 5-6 linguri sos de soia, 2 linguri vin alb (dulce), 1 varf de cutit pasta de chili, 3 lingurite amidon, 2 gogosa...

Limbă de porc înăbuşită - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, ½ kg cartofi.  Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se sc...

Coaste de porc cu miere şi ghimbir - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul si coaja de la o portocala, 1 lingurita pudra de ghimbir, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (con...

Cotlete de porc la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 8 buc cotlete, 150 g sunculita taraneasca, 150 g cascaval, 2 rosii, 150 sunca praga, unt, 1 l lapte, sare, piper, orez 300 g, legume: 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 cutie ...

Gulaş cu carne de porc şi boia - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: ½ kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 virf de cutit de boia de ardei dulce, 1 lingura bulion, 1 ou, 2 linguri faina, sare, 1 virf de cutit de piper.  Mod de pr...

Taitei cu costita - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 150 g costita 2 cepe untura 400 g taitei sare 1 lingurita de chimen pisat 4-5 oua  Mod de preparare: Costita se taie in cuburi mici si se aureste intr-o t...

Mancare chinezeasca de porc cu tofu - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1/2 kg carne porc, tocata 300 g tofu, taiat cubulete 1 lingura sos soia 1/2 lingurita pasta arfei iute 1/2 lingurita condimente chinezesti 1 legatura ceapa verde ulei pe...

Varza acra cu costita afumata - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 varza murata (1kg) 300 g costita afumata 5 linguri de ulei 1 lingurita boia de ardei 10 boabe de piper sare Mod de preparare: Se taie o varza mare, murata, i...

Chiftele de porc cu sos picant - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: carne tocata 200 g, praz tocat 1 lingura, pasta de rosii 2 linguri, sos de soia 1 lingura, ulei 250 ml, alcool chinezesc 1 lingurita, amidon 1 lingura, oua 1 buc, sare, zahar s...

Ghiveci cu carne - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: -600 g de carne macra, -150 g de ceapa, -300 g de morcovi, -400 g de cartofi, -1 radacina de telina, -2-3 ardei grasi, -cateva rosii, -200 g de pastai de fas...

Ardei umpluti - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: - 8 ardei - carne de porc pentru tocat 0.45kg - suc de rosii 400ml - telina (frunza) - orez 80g - faina 100g - boia, sare si piper - smantana - patrunjel si marar - o...

Tocanita de cartofi cu carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: -1 kg cartofi -500 g carne -2 cepe -1/3 telina -2 morcovi -5 linguri ulei -300 ml apa fierbinte vegeta -sare -piper -3-5 fire de patrunjel verde tocat optional: 1 a...

Cotlete de porc cu ciuperci la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: -150g sunculita taraneasca -8 buc cotlete -150g sunca praga -150g cascaval -2 rosii -1l lapte -300 g legume -1 ardei gras -1 morcov -1 ceapa -o cutie ciuperci -...

Cotlete de porc pane - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: - 6 cotlete de porc - 2 oua - 2 linguri untura - 2 linguri faina - pesmet - piper - sare Mod de preparare: Cotletele se bat usor cu ciocanul de lemn, se piper...

Caltabos cu stafide - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: - 600 g ficat porc - 500 g carne de la capatana - 400 g rinichi - 900 g carne de la gat - 600 g slanina - 2 cepe - enibahar - maghiran - zahar - stafide - piper - s...

Caltabos cu carne si orez - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: - ficat,inima si palmani de porc - 1 kg de carne - 3 cepe rosii - 3 linguri orez - piper - sare Mod de preparare: Ficatul,plamanii si carnea se fierb,intre tim...

Mîncare chinezească cu porc şi pui - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 200 g carne de pui, 200 g carne porc, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt. Mod de preparare: Carnea de pui si cae d...

File de porc a la Milano - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 4 felii de carne afumata, 2 bucati pulpa porc, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.&n...

Ciolan la cuptor cu varza calita in cosulete de spaghete - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: o varza acra mare, 2 buc. ciolane dezosate, 2 buc. ceapa mare, 3 buc. morcovi mari, 2 buc. patrunjel mare, o sticla de bere, 1 pachet de spaghete, sare, piper, ulei, maiorana, ...

Orez cu varza si carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 500 grame carene porc, un sfert varza cruda (varza medie), o ceapa mica, jumate de ardei gras, ulei (cateva linguri), piper, sare, sos de soia, o cescuta orez, zeama de lamaie, ...

Varza cu carne - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg carne, 4 kg varză proaspata, 1 kg rosii, 200 g costita afumata, 200 g smintina, 100 ml vin, 200 ml ulei, (untura), 200 ml supa, sare, piper, foi dafin, cimbru, dupa gust.&...

Rulada de porc cu dovlecei - retete culinare romanesti si internationale

  Ingrediente: 8 snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta, 4 linguri ulei, 100 ml supa instant, 100 ml vin alb, 750 g dovlecei, o lingura faina, coaja rasa de l...

Friptură de porc cu legume - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg muşchi de porc cu grăsime, 200 g orez, 1 ceapă, 1 ardei gras roşu, 250 g mazăre, 250 g fasole verde, 4 roşii, 150 g boabe de porumb, 4 căţei de usturoi, ulei de flo...

Friptură înăbuşită de porc cu legume- retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptură, 250 ml supa, 100 ml vin, 200 ml ulei, 400 g morcovi, 300 g mazare conservata, 300 g fasole verde conservata, 100 g făi...

Ciorbă bănăţeană cu carne de porc - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 600 g carne de porc, 500 g cârnati banateni, 50 ml ulei, 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 4 cartofi potriviti, 100 g smântâna, 400 g iaurt, 4 galbenusuri, 50 ml ot...

Friptură de porc cu cireşe - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1,2 kg pulpa de porc fara os, 500 g cirese, 50 g unt, 1 ceapa mare, 50 g unt, 200 ml vin rosu, 2-3 cuisoare, 1 varf de lingurita scortisoara, sare si piper dupa gust. Mod de pre...

Friptură de porc marinărească - retete culinare romanesti si internationale

Ingrediente: 1,5 kg carne de porc pentru fripturi, 200 ml ulei, 100 g ceapă, 150 ml vin, 100 ml rom, 50 g lămîie, sare, piper, foi de dafin, după gust.  Mod de preparare: Carnea se spală...

Carne de porc cu sos de portocale - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 8 medalioane de porc (sau cotlete) de circa 200 g fiecare, 3/4 ceasca zeama de portocale, 4 linguri sos de soia, 3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobiti, 2 lingur...

Muşchi de porc cu sos de hrean - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 1 kg muschi de porc, 2 l zeama de varza, 100 g slanina, 1 capatana de usturoi, 5 bucati hrean, 300 g smantana, 100 g miere, 1 lingurita de otet de mere, sare, piper, o pung...

Bangers and mash (Cârnăciori cu piure) - retete culinare romanesti si internationale

 Ingrediente: 8 carnaciori mai grosi (de porc), 1-2 linguri ulei, 2 cepe potrivite (taiate julienne), 2 linguri amidon (pentru legat sosul), 1 1/2 cesti apa. Pentru "mash" (piure de cartofi):...

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook