Muschi de porc cu sos de hrean
Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Vezi toate retetele din carne de p...
Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Vezi toate retetele din carne de p...
Ingrediente: Carne de porc semigrasa - 3 kg, grasime rezultata din fasonarea carnii - 1 kg, carne de vita cal. I - 1 kg, Usturoi - 200 g, Cimbru - 10 g, Sare - 100 g, mate porc 10 m.Carnea...
Ingrediente: 1 kg carne de porc macră, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeaţă tocată, 1 linguriţă boia de ardei iute, sare, piper, 1 ceaşcă de ulei, smîntînă. Mod de...
Ingrediente: 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de porc, 1 kg ficat, 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper macinat, 30 g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l supa...
Ingrediente: Carne de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper. Mod de preparare: Se spala si se pirlesc bine picioarele si ure...
Ingrediente: Spetele (pulpele din fata) de porc, burta (bletul), ceafa de minzat, condimente: sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Cirnatii se prepara in mod obisnuit numai din carne de por...
Ingrediente: 300-400 g carne de vaca sau de porc mai grasă, morcov, pătrunjel, ţelină, o ceapă mijlocie, 1-2 ardei graşi, 3 roşii, 2 cartofi mijlocii, o lingură cu mazăre boabe, 10-...
Ingrediente: 1 1/2 kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1 telina, 2 foi de dafin, 3-4 boabe de ienibahar, 3-4 catei de usturoi (facultativ), sare. &nbs...
Ingrediente: Carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Carnea de porc, avind fibrele impregnate cu grasime, se preteaza oricare parte pent...
Ingrediente: 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg cartofi, 100 g smintina, zahar, 1 l apa. &...
Ingrediente: Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra), doua cani de apa, sare, piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Mod de preparare: Se face un amestec...
Ingrediente: 800 g carne de porc, un borcan cu castraveti murati, 2 gogosari murati, 2 cepe, 1 morcov, 500 g rosii, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, o legatura de marar, cimbru. Mod de prepa...
Ingrediente: 1 kg de picioare de porc şi viţel, 3 l apă, o căpăţînă mică de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare şi din urechi de porc, de as...
Ingrediente: 1,5 kg varză acră, 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafă de porc afumată, 50-100 g orez, 100 g ceapă, piper, ienibahar, 100 ml suc de roşii, o foaie de dafin, cimbru, mărar. Mod de...
Ingrediente: Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra, 5 l apa, sare, catei de usturoi. Mod de preparare: Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in j...
Ingrediente: 700 g carne de porc, o ceapă, un fir de praz, doi ardei graşi, jumătate de ardei iute, 5 căţei de usturoi, două linguri de pastă de tomate, 500 g roşii, 400 g mălai, un...
Ingrediente: 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi, 30 g sare, 1/2 lingurita piper, 1 varf de cutit mirodenii pentru carnati, intestine de porc. Mod de preparare:...
Ingredientele retetei: 4 cotlete de porc, 1 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita ulei de masline, 3 ardei iuti taiati si curatati de seminte, 1,5 kg rosii, 2 catei de usturoi...
Ingrediente: 1/2 kg carne de porc cu os, 2 morcovi, 1/2 ţelină, 3 cepe, 2 cartofi, 2 linguri pastă de roşii, 1/2 l zeamă de varză sau borş, sare, 1 ou, 1 legătură pătrunjel.  ...
Ingrediente: 500 g rinichi de porc, 500 g rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 morcov, ulei de floarea-soarelui, 1 pahar cu vin rosu, sare, piper, piper verde boabe, 1 legatura de patrunjel, teli...
Ingrediente: 1 bucata de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari, 2-3 morcovi, 4-5 gogosari murat...
Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1,2 kg carne de porc pentru fripturi, 400 g ciuperci, 200 g şuncă, 100 g unt, 500 g sos tomat, 100 g făină, 100 ml vin roşu, 100 ml ulei, sare, piper, du...
Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1.200 kg carne de porc pentru fripturi, 100 ml vin, 100 g făină, 500 g spaghete, 200 ml supă, 100 g unt, 200 g sos tomat, 100 ml ulei, sare, piper, după...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, o lingura cu unt, 3-4 catei de usturoi, piper, sare. Mod de preparare: Se spala carnea, se presara cu sare, piper, se unge cu u...
Ingrediente: 750 g creier de porc sau viţel, 2 ouă, 2 linguri de făină, 2 linguri de pesmet, sare, piper, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se spală creierul şi se pune ...
Ingrediente: 500 g ficat de porc, 3 morcovi mari, cozile de ceapa verde de la o legatura de ceapa, 1/2 cana orez fiert, 3-4 oua, piper, sare, putin mustar, 2 felii de pâine muiate in lapte,...
Ingrediente: 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas (bucati), 5-6 linguri sos de soia, 2 linguri vin alb (dulce), 1 varf de cutit pasta de chili, 3 lingurite amidon, 2 gogosa...
Ingrediente: 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, ½ kg cartofi. Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se sc...
Ingrediente: 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul si coaja de la o portocala, 1 lingurita pudra de ghimbir, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (con...
Ingrediente: 8 buc cotlete, 150 g sunculita taraneasca, 150 g cascaval, 2 rosii, 150 sunca praga, unt, 1 l lapte, sare, piper, orez 300 g, legume: 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 cutie ...
Ingrediente: ½ kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 virf de cutit de boia de ardei dulce, 1 lingura bulion, 1 ou, 2 linguri faina, sare, 1 virf de cutit de piper. Mod de pr...
Ingrediente: 150 g costita 2 cepe untura 400 g taitei sare 1 lingurita de chimen pisat 4-5 oua Mod de preparare: Costita se taie in cuburi mici si se aureste intr-o t...
Ingrediente: 1/2 kg carne porc, tocata 300 g tofu, taiat cubulete 1 lingura sos soia 1/2 lingurita pasta arfei iute 1/2 lingurita condimente chinezesti 1 legatura ceapa verde ulei pe...
Ingrediente: 1 varza murata (1kg) 300 g costita afumata 5 linguri de ulei 1 lingurita boia de ardei 10 boabe de piper sare Mod de preparare: Se taie o varza mare, murata, i...
Ingrediente: carne tocata 200 g, praz tocat 1 lingura, pasta de rosii 2 linguri, sos de soia 1 lingura, ulei 250 ml, alcool chinezesc 1 lingurita, amidon 1 lingura, oua 1 buc, sare, zahar s...
Ingrediente: -600 g de carne macra, -150 g de ceapa, -300 g de morcovi, -400 g de cartofi, -1 radacina de telina, -2-3 ardei grasi, -cateva rosii, -200 g de pastai de fas...
Ingrediente: - 8 ardei - carne de porc pentru tocat 0.45kg - suc de rosii 400ml - telina (frunza) - orez 80g - faina 100g - boia, sare si piper - smantana - patrunjel si marar - o...
Ingrediente: -1 kg cartofi -500 g carne -2 cepe -1/3 telina -2 morcovi -5 linguri ulei -300 ml apa fierbinte vegeta -sare -piper -3-5 fire de patrunjel verde tocat optional: 1 a...
Ingrediente: -150g sunculita taraneasca -8 buc cotlete -150g sunca praga -150g cascaval -2 rosii -1l lapte -300 g legume -1 ardei gras -1 morcov -1 ceapa -o cutie ciuperci -...
Ingrediente: - 6 cotlete de porc - 2 oua - 2 linguri untura - 2 linguri faina - pesmet - piper - sare Mod de preparare: Cotletele se bat usor cu ciocanul de lemn, se piper...
Ingrediente: - 600 g ficat porc - 500 g carne de la capatana - 400 g rinichi - 900 g carne de la gat - 600 g slanina - 2 cepe - enibahar - maghiran - zahar - stafide - piper - s...
Ingrediente: - ficat,inima si palmani de porc - 1 kg de carne - 3 cepe rosii - 3 linguri orez - piper - sare Mod de preparare: Ficatul,plamanii si carnea se fierb,intre tim...
Ingrediente: 200 g carne de pui, 200 g carne porc, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt. Mod de preparare: Carnea de pui si cae d...
Ingrediente: 4 felii de carne afumata, 2 bucati pulpa porc, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.&n...
Ingrediente: o varza acra mare, 2 buc. ciolane dezosate, 2 buc. ceapa mare, 3 buc. morcovi mari, 2 buc. patrunjel mare, o sticla de bere, 1 pachet de spaghete, sare, piper, ulei, maiorana, ...
Ingrediente: 500 grame carene porc, un sfert varza cruda (varza medie), o ceapa mica, jumate de ardei gras, ulei (cateva linguri), piper, sare, sos de soia, o cescuta orez, zeama de lamaie, ...
Ingrediente: 1 kg carne, 4 kg varză proaspata, 1 kg rosii, 200 g costita afumata, 200 g smintina, 100 ml vin, 200 ml ulei, (untura), 200 ml supa, sare, piper, foi dafin, cimbru, dupa gust.&...
Ingrediente: 8 snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta, 4 linguri ulei, 100 ml supa instant, 100 ml vin alb, 750 g dovlecei, o lingura faina, coaja rasa de l...
Ingrediente: 1 kg muşchi de porc cu grăsime, 200 g orez, 1 ceapă, 1 ardei gras roşu, 250 g mazăre, 250 g fasole verde, 4 roşii, 150 g boabe de porumb, 4 căţei de usturoi, ulei de flo...
Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptură, 250 ml supa, 100 ml vin, 200 ml ulei, 400 g morcovi, 300 g mazare conservata, 300 g fasole verde conservata, 100 g făi...
Ingrediente: 600 g carne de porc, 500 g cârnati banateni, 50 ml ulei, 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 4 cartofi potriviti, 100 g smântâna, 400 g iaurt, 4 galbenusuri, 50 ml ot...
Ingrediente: 1,2 kg pulpa de porc fara os, 500 g cirese, 50 g unt, 1 ceapa mare, 50 g unt, 200 ml vin rosu, 2-3 cuisoare, 1 varf de lingurita scortisoara, sare si piper dupa gust. Mod de pre...
Ingrediente: 1,5 kg carne de porc pentru fripturi, 200 ml ulei, 100 g ceapă, 150 ml vin, 100 ml rom, 50 g lămîie, sare, piper, foi de dafin, după gust. Mod de preparare: Carnea se spală...
Ingrediente: 8 medalioane de porc (sau cotlete) de circa 200 g fiecare, 3/4 ceasca zeama de portocale, 4 linguri sos de soia, 3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobiti, 2 lingur...
Ingrediente: 1 kg muschi de porc, 2 l zeama de varza, 100 g slanina, 1 capatana de usturoi, 5 bucati hrean, 300 g smantana, 100 g miere, 1 lingurita de otet de mere, sare, piper, o pung...
Ingrediente: 8 carnaciori mai grosi (de porc), 1-2 linguri ulei, 2 cepe potrivite (taiate julienne), 2 linguri amidon (pentru legat sosul), 1 1/2 cesti apa. Pentru "mash" (piure de cartofi):...