Romanca Bianca Perie este model de sportiv performant

Sport  |  0 comentarii

Premianta in cadrul Universiadei de la Shenzhen

Atleta română Bianca Perie a cucerit medalia de bronz în proba de aruncarea ciocanului, vineri, la Jocurile Mondiale Universitare de la Shenzhen (China), cu performanţa de 71,18 metri.
Perie, care a reuşit doar trei din cele cinci încercări, a fost devansată de moldoveanca Zalina Marghieva, medaliată cu aur, 72,93 m, şi de unguroaica Eva Orban, medaliată cu argint, 71,33 m.


Vremea Bucuresti                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,România a cucerit până acum la Universiada de la Shenzhen 11 medalii, două de aur, trei de argint şi şase de bronz. Cele două medalii de aur au fost câştigate de gimnastul Flavius Koczi (sol şi sărituri), argintul a fost cucerit de Bianca Pascu (sabie), de gimnastul Marius Berbecar (paralele) şi de înotătorul Norbert Trandafir (100 m liber), iar cele şase medalii de bronz de Flavius Koczi (cal cu mânere), judoka Valentin Radu (cat. 90 kg), Violeta Dumitru (cat. 48 kg), de echipa masculină de gimnastică artistică (în componenţa Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna), de echipa feminină de tenis de masă a României (formată din Elisabeta Samara, Ioana Ghemeş şi Anamaria Sebe) şi de atleta Bianca Perie (ciocan).Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *