Romania se remarca la Campionatul European de box feminin

Sport  |  0 comentarii

Româncele au cucerit si o medalie de aur

Romancele sunt tari in pumni si o dovedesc pe ringul de box la Campionatele Europene de box pentru junioare şi tineret de la Orenburg (Rusia).
Reprezentantele României au câştigat o medalie de aur, una de argint şi patru medalii de bronz la Campionatele Europene de box pentru junioare şi tineret de la Orenburg (Rusia).
La junioare, în limitele cat. 52 kg, Ioana Lavinia Mera a câştigat vineri aurul după victoria prin KO tehnic în repriza a doua în finala cu poloneza Laura Monika Grzyb, după ce în semifinale dispusese la puncte, cu 20-9, de Marina Naidici (Ucraina).

Vremea Bucuresti                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,La cat. 44-46 kg, Melinda Ştefania Pantiş a fost învinsă în finală de rusoaica Maria Melkova, la puncte, cu 17-7, şi s-a ales cu argintul. Elena Paula Lăcătuş (cat. +80 kg) a câştigat medalia de bronz, chiar dacă a pierdut singurul meci (semifinala) cu rusoaica Saida Gamidova (6-26).
La junioare a mai evoluat şi Elena Manuela Bănică (cat. 60 kg), învinsă în sferturi de rusoaica Oksana Palţeva, prin KO tehnic în repriza a doua.
Alte trei medalii de bronz au fost câştigate la secţiunea tineret de Xenia Jorneac (cat. 45-48 kg), Petruţa Gabriela Drăghiciu (cat. 57 kg) şi Ancuţa Mariana Atomei (cat. +81 kg).
Jorneac a fost învinsă în semifinale (singurul meci disputat) de poloneza Sandra Brodacka, la puncte, cu 16-9. Şi Drăghiciu a cedat în semifinale (KO tehnic în repriza a doua) la rusoaica Elena Hadji, în timp ce Atomei a abandonat în repriza a doua în meciul din semifinale cu rusoaica Ekaterina Proskuriakova.
Claudia Nechita (cat. 51 kg) nu a trecut de sferturi (8-12 cu englezoaica Sarah Jayne Rostron), iar Doinţa Torodoc (cat. 54 kg) a fost învinsă în aceeaşi fază de poloneza Justyna Zelobowska.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *