Romanii redescopera umilinta cozii.Actorii, scriitorii, jurnalistii si persoanele fizice autorizate au fost trimisi la cozi - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Seitan si Vladescu, responsabili cu haosul.
Romanii redescopera umilinta cozii

Beneficiarii veniturilor profesionale au retrait cosmarul cozilor comuniste: lungi, de 5-6 ore, in canicula si praf. Responsabili de haos, ministrii Boc, Seitan si Vladescu s-au facut ca nu le vad. Actorii, scriitorii, jurnalistii si persoanele fizice autorizate au fost trimisi la cozi de guvernanti pentru a plati contributiile pe drepturile de autor.
Contribuabili din Ramnicu Valcea au stat ieri la trei cozi, la AJOFM, pentru a plati sume care nu depaseau cinci lei. „Am de platit un leu la contributia de somaj. Pentru asta a trebuit sa fac xerocopii de cinci lei si sa astept la trei cozi. Nu este normal ceea ce se intampla", a spus Constantin Argeseanu, salariat.
Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a anuntat ieri ca va trimite o circulara catre institutiile abilitate pentru colectarea contributiilor sociale pentru ca cei care intarzie cu depunerea declaratiilor sa nu fie amendati. „Va exista o circulara pe care o vom da in sistem. Probabil nu vor exista amenzi nici luna viitoare. Pana se asaza sistemul nu se platesc astfel de penalizari", a spus Seitan.

Sursa: adevarul.ro

26.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *