Rosii umplute cu ficatei de pui

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Rosii umplute cu ficatei de pui : 5 rosii mari,coapte si tari 1/2 kg ficatei de pui 1 ceapa 1 ou sare cascaval ras 1 lingura ulei de masline 1/2 cana cu apa.

Mod de preparare:
Rosiile se taie in 2 pe lungime si li se scoate miezul. Ficatul de pui se spala si se pune la fiert cu putina sare timp de 45 minute,iar dupa ce s-au racit se toaca cu masina de tocat sau se da prin blender. Ceapa tocata marunt se da in clocot cu 1/2 cana cu apa,dupa care se amesteca cu ficateii.Se adauga putina sare si oul batut.Cu aceasta compozitie se umplu rosiile cam trei sferturi,iar pe desupra se presara cascaval ras. Se pun intr-o tava cu ulei,1/2 cana cu apa si miezul de la rosii tocat si se da la cuptor la foc potrivit aprox.30 minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *