Rulada de curcan cu branza

Carne de Pui  |  0 comentarii

Rulada de curcan cu branza
Ingrediente:
1 kg piept de curcan, sare, piper, 3 linguri simburi de pin, 2 catei usturoi, 200 g brinza feta,coaja de la o lamiie,cimbru,patrunjel,un fir busuioc si unul tarhon.
Mod de preparare:
Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o tigaie fara ulei apoi se toaca marunt. Usturoiul se curata si se taie. Se amesteca brinza rasa cu usturoiul si semintele de pin, coaja de lamiie, verdeata tocata. Se intinde compozitia pe carne, se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie. Se inveleste in folie de aluminiu si se coace 50 min. Se lasa 10 min sa se odihneasca, se scoate folia si carnea se taie felii.
Mod de servire: Se serveste alaturi de salata de rosii si cartofi cu rozmarin.


Rulou cu piept de pui
Ingrediente:
460g piept de pui dezosat -200g cascaval -1oo g capere -50g cogosari murati rosii -50g mustar -150g ciuperci -100g ulei de masline -20g condimente pentru gratar.
Mod de preparare:
Pieptul de pui de transeaza la 140g friptura se bate usor sa nu se sfarime ,se unge ulei si mustar pieptul pe ambele parti se condimenteaza,se aseaza peste acesta gogosari taiati julien ,caperele ,cascavalul ras ,ciupercile si se ruleaza se impacheteaza in folie de staniol si se da la cuptor 25 minute.
Mod de servire: Se servesc cu cascavalul ras deasupra si sos cald de smintina.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *