Rulada de porc cu dovlecei - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 
Ingrediente:
8 snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta, 4 linguri ulei, 100 ml supa instant, 100 ml vin alb, 750 g dovlecei, o lingura faina, coaja rasa de lamaie.
 Mod de preparare:

Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobitori. Se pun ruladele la prajit. Spre final se adauga supa si vinul si se lasa 30 min sa scada sosul. Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie in felii pe lungime. Se pun la prajit citeva minute in ulei, se agauda coaja de lamaie si rozmarin tocat. Se scot ruladele din sos iar acesta se ingroasa cu o lingura de faina si se condimenteaza. Se adauga sosul si legumele la rulourile calde.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *