Rulada speciala de Paste

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Rulada speciala de Paste: 1,500kgcarne de miel (de preferat pulpa desosata), 1 pahar de vin alb150g, 6 oua, 2 morcovi potriviti(150g), 200g cartofi, 200g ciuperci, 100g capere,30g mustar, 30g sare, 10g piper, 1 cub knorr(sau secretul gustului o lingura), 300mil ulei, 500g smintina, marar proaspat o legatura, cascaval ras 100 g.

Mod de preparare:
*1.Carnea se toaca la masina cu sita fina. *2.Se pun la fiert separat 2 oua pe care le fierbem 3`minute apoi le punem sub jet de apa rece si le curatam de coaja/cartofi in coajase fierb20 minute se curata de coaja si taie apoi cubulete/morcovi15minute se taie cubulete *3.Se fac doua clatite din: 3 oua sare piper si 3 linguri de apa minerala acestea se amesteca bine dupa care se pun in tigaia incinsa in care sa pus cite o lingura de ulei,facem astfel clatitele si le punem pe o farfurie. *4.Pregatim carnea tocata :ungem masa de lucru cu ulei apoi punem carnea o condimentam cu knorr sau,, secretul gustului ''piper dupa gust,un ou si un pahar de vin alb si mararul ,se amesteca bine ,apoi se intinde pe masa ca foaia unei placinte dar cu grosimea de doua degete si dam o forma patrata , punem peste carne cele doua clatite din omleta,acestea se ung cu mustar se adauga caperele ciupercile ouale intregi cascavalul ras cartofi tocati cub ,morcovi cuburi ,se ruleaza ca pe rulada.Se da la cuptorul bine incins 30 de minute.
Mod de servire: Se serveste atit rece cit si calda cu cascaval ras deasupra si smintina.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *