SMURD Cluj apartament bani agricultura lapte fisc cluj nastere prima casa psd stiri ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Centru de pregătire SMURD, la Cluj-Napoca

Un Centru de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă va funcţiona, începînd cu acest an, la Cluj-Napoca, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘’Avram Iancu’’. Investiţia depăşeşte 738.000 lei şi  cuprinde modernizarea unei zone şi construirea unui centru de instruire complet, cu locuri de dormit pentru cei care vin din afara judeţului şi săli de curs.

În Cluj, apartamentele s-au scumpit uşor în decembrie

Cluj-Napoca este singurul oraş important din ţară unde preţurile apartamentelor s-au majorat în decembrie, în celelalte localităţi înregistrîndu-se o diminuare a acestora, scăderea la nivel naţional fiind de 1,5%

Bani pentru agricultură ecologică şi producătorii de lapte

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că termenul limită de depunere a cererilor de plată pentru “Ajutorul specific acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate” şi “Ajutorul specific pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică” este data de 21 ianuarie 2011.

Fiscul organizează întîlniri cu contribuabilii

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj a anunţat că, în cursul lunii ianuarie, în fiecare zi de marţi şi joi, de la orele 12 la 14, vor avea loc întîlniri cu contribuabilii, persoane fizice şi juridice care au calitatea de angajatori, pentru prezentarea şi discutarea pe tema completării şi depunerii declaraţiei unice model D112 “Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitul pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”.

O româncă naşte în medie 1,3 copii, o româncă de etnie romă - 3 copii. Cum va arăta România în 2050

Pe măsură ce populaţia planetei va creşte, cea a României va scădea, astfel încât cei care ne vor număra în 2050 se vor opri la 15, maximum 16 milioane. Acum suntem 21,4 milioane.

Noul an aduce veşti proaste pentru cei interesaţi de "Prima casă". Programul a fost blocat

Dacă vrei să-ţi depui dosarul pentru a-ţi cumpăra un apartament prin programul "Prima Casă" mai ai de aşteptat. Preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor (FNGCIMM), Aurel Şaramet, a declarat, că programul va continua şi în 2011, dar că în prezent "a luat o scurtă pauză" până la apariţia unei noi hotărâri de Guvern care să aloce o nouă sumă pentru garanţii pentru anul în curs.

PSD a tradat Clujul pentru viitorul Opozitiei unite!

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara a declarat pentru monitorul ca nu au existat discutii oficiale. “Nu stiu ce discutii exista intre Antonescu si Stroe (Radu Stroe, secretarul general al PNL – n.r.), de exemplu, in privinta unor negocieri electorale. Orice decizie se ia in forurile partidului, se dicuta si cu liderii locali”, a spus presedintele PNL Cluj. Nicoara sustine ca, deocamdata, nu se pune problema unor impartiri a zonelor de influenta electorala: “Sint doar speculatii. Este posibil sa fi fost discutii la nivel central, dar noua nu ni s-a spus nimic oficial”.

Un robotel pentru copiii autisti

Copiii care sufera de autism vor invata cum sa se integreze mai usor in societate cu ajutorul lui Probo, un robot inteligent care la prima vedere arata ca o jucarie de plus, insa este capabil sa reproduca diferite emotii umane atunci cind ii este atinsa blana

Adrian Vasilescu: 2011 va fi mai greu decit 2010

Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a declarat ieri ca anul acesta va fi cel mai greu an din punct de vedere economic.
.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *