Salău cu pătrunjel verde - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar
 Mod de preparare:
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute. Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *