Salariu primarie securitate profesor meditatie accident masina fotbal gripa stiri ziare Iasi

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Salarii de 700 milioane pentru neamurile primarului

Aproape 700 milioane lei pe an reprezinta sumele incasate ilegal de angajatii Primariei Ion Neculce sub forma unor salarii suplimentare, deoarece ar fi implicati in gestionarea unor fonduri europene.Printre cei care au incasat salariile se afla in special rudele primarului Vasile Rusu, fiica, Ramona Petronela Rusu, si sotia, Maria Rusu  Acestia sunt singurii angajati ai unei primarii din judetul Iasi care incaseaza anual doua salarii, chiar si pe timp de criza, incepand cu 2008

Camorra la Primaria Iasi

Unul turnator la Securitate, altul persoana de sprijin a vechiului regim PCR. Unul traseist politic de la PD la PSD, altul de la PRM la PSD. Amandoi, bine crescuti la sanul fostului baron PSD Ion Solcanu, pe care tot amandoi l-au tradat mai tarziu. Toate acestea ar putea fi simple coincidente.

Unele tari vor da faliment in 2011

Riscul ca gestionarea imprudenta a finantelor publice sa declanseze intrarea unor tari în incapacitate de plata este una dintre cele mai mari amenintari economice în acest an, potrivit unui raport al World Economic Forum (WEF).

sursa: bzi.ro


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Profesorii ieseni habar nu au ca trebuie sa declare banii din meditatii

In timp ce in scolile din alte judete profesorii au inceput sa completeze declaratiile privind veniturile pe care le realizeaza sau nu din meditatii, la Iasi nu au ajuns nici macar informatii in acest sens. "La noi nu a ajuns asa ceva, doar la TV am vazut aseara (n.r. - miercuri seara)", a spus Mihai Crauciuc, jurist in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean.

O profesoara de Arhitectura a murit ieri intr-un accident stupid, in centrul orasului

Tragedie intr-un loc in care putini ar fi crezut ca se poate muri intr-un accident rutier: in aglomeratia din Podu Ros. Profesoara Livia Tundrea, de la Liceul Octav Bancila, se afla in masina cu sotul ei, care a intrat in intersectie venind dinspre CUG.

Primarul cere stringerea rindurilor in jurul fotbalului

Primarul Gheorghe Nichita spera ca Grigore Sichitiu va ramine in continuare la clubul din dealul Copoului. "Eu voi sprijini fotbalul in continuare. Sper ca si Sichitiu sa ramina si sa ajute clubul. Ma bucur foarte mult si ca antrenorul Adrian Falub va ramine in continuare la Iasi", a declarat primarul Nichita.

Demisie la virful Politiei Rutiere

Comisarul Sorin Catana s-a retras din functia de sef al Biroului
Rutier Iasi si se intoarce la Vaslui. El a invocat motive personale. Seful Biroului Rutier si-a dat demisia si a decis sa se intoarca la Inspectoratul de Politie (IPJ) Vaslui. Comisarul Sorin Catana va lucra in cadrul Serviciului Ordine Publica.

Autoritatile mimeaza lupta cu scumpirea carburantilor

Inspectii fiscale inopinate la pompele de carburanti! Verificarile vizeaza in special modul de formare a preturilor, profitul impozabil si modul in care sint inregistrate anumite cheltuieli in contabilitate.

Camionagii vor sa blocheze drumurile cu un mega protest

Actiunea este programata pentru 31 ianuarie u blocarea drumurilor este inpirata din grevele din Grecia si Spania.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *