Salata de cartofi cu ficatei de pasare

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Salata de cartofi cu ficatei de pasare
Ingrediente:
4 cartofi fierti, 200 g ficatei de pasare, 1 ceapa mica, sare, ulei (untura de pasare).
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, împreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei sau untura de pasare si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.


Salata de andive cu piept de pasare
Ingrediente:
700 g andive, 350 g piept de pasare fiert, maioneza, 3 linguri smintina, zeama de la 1/2 lamiie.
Mod de preparare:
Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire, cu maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smintana. Se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust. Se serveste imediat.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *