Sanatate minister spital infectie rotavirus casa pensie scandal medicament olimpiada stiri ziare Ialomita

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Un secretar de stat din Ministerul Sănătăţii, în inspecţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia

În cursul dimineţii de marţi, 11 ianuarie a.c., secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Geza Molnar a venit la Spitalul Judeţean Slobozia pentru a decide care sînt măsurile care se impun într-o astfel de situaţie. Reamintim că, în urmă cu 24 de ore, 11 sugari ai Secţiei de Pediatrie a Spitalului din Slobozia au fost trimişi de urgenţă la Bucureşti, fiind suspecţi de infecţie cu rotavirus.

Un singur caz de infecţie cu Rotavirus recunoscut oficial la Spitalul de Urgenţă Slobozia

Potrivit unor declaraţii de ultimă oră, doar un singur caz din cele 11 suspecte de infecţie cu Rotavirus a fost confirmat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Informaţia aparţine managerului Vasile Olaru care recunoaşte că astfel de infecţii sînt comune la nivelul unităţii spitaliceşti pe care o conduce.

O angajată a Casei de Pensii, în comă după ce a fost dată afară

Întreg sistemul public se restructurează. De la Prefectură la ultima Agenţie înfiinţată din dorinţe guvernamentale, toate instituţiile publice disponibilizează. Noile strategii guvernamentale pentru redresarea economiei româneşti prevăd un aspect clar: reducerea cheltuielilor bugetare prin eliminarea din schemele de angajare a unui număr considerabil de funcţionari.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Medicamentele bolnavilor, furate din magazia Spitalului

Scandalurile ce aduc în centru cea mai mare unitate sanitară din judeţ, respectiv Spitalul de Urgenţă Slobozia, par să nu se mai sfîrşească. După ce săptămîna precedentă am prezentat detaliat cel mai ruşinos scandal din istoria instituţiei, presiunile politice la care a fost supus medicul Mihaela Isvoranu pentru a demisiona din funcţia de director medical, revenim astăzi cu un articol ce prăbuşeşte şi ultima fărîmă de imagine pozitivă a unităţii medicale.

sursa: independentonline.ro

Plângere adresată Primului Ministru

Reprezentanţi ai autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi cetăţenii interesaţi au constatat, domnule Prim-Ministru faptul că Guvernul României a instituit în finalul anului 2010 o practică nefastă, aceea de a aloca sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2010 într-un mod ilegal, utilizând preponderent criteriul apartenenţei politice a primarilor sau a preşedinţilor Consiliilor Judeţene.

Florian Enache - Olimpic la disciplinele tehnice

Viitorul tehnician electrotehnist şi-a surclasat toţi contracandidaţii judeţeni şi a câştigat, în 2010, premiul special la Olimpiada Naţională.

sursa: adevarul.ro

Infectati in spitalul din Slobozia

Cinci copii din judetul Ialomita au fost la un pas de moarte dupa ce au contractat un virus din Spitalul Judetean din Slobozia. Micutii au fost adusi la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Capitala.

Băhăian, prins stând pe Messenger din celulă

Afaceristul a fost prins din nou cu un telefon mobil asupra sa, la care avea şi acces la internet. Anul trecut, interlopul a fost depistat cu două telefoane mobile pe care le ascundea sub salteaua patului său.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *