Saptamana Financiara - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

   Săptămâna Financiară este cea mai dinamică publicaţie de business, evoluţia sa fiind constant crescătoare de la momentul primei măsurări a audienţei, in prezent reprezentand cel mai vindut saptamanal segmentul business.
Lansată  in  martie 2005, revista are în spate tradiţia emisiunii cu acelaşi nume, difuzata pe postul Antena 1 si realizata de o echipa de jurnalisti reputati in domeniu.
Săptămâna Financiară se diferenţiază faţă de concurenţă începând de la forma grafică, structura editorială, alegerea subiectelor, stilul de redactare şi terminând cu atitudinea echipei readctionale: implicaţi, informaţi, conectati la tot ceea ce se întâmplă în domeniul economic, inclusiv in zonele conexe.
Publicaţia este structurata în trei  fascicole: Actualitate, Bani& Afaceri şi Biz Show si se adresează unui public activ, cu statut social ridicat şi venituri peste medie.
Săptămâna Financiară s-a impus rapid pe piaţă, ajungând în numai trei ani liderul publicaţiilor economice din România, cu o medie de vânzări de peste 37.000 de exemplare.

     
Contact redactia ziar:  Ssaptamana financiaraaptamana Financiara
Adresa:
Strada Semicercului nr.12, sector 1, Bucureşti
                                   Telefon: 021.316.27.07      Fax: 021.316.27.08
                                   E-mail: redactia@sfin.ro
                                   Page web: saptamana financiara

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *