Saramură de crap (I) - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
1 crap, 2-3 roşii, 2-3 ardei graşi, ceapă, usturoi, ardei iute, sare, piper, ulei.
Mod de preparare:
 Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min.
Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *