Saramură de crap (II) - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
1 crap, sare, usturoi, ardei iute, patrunjel, 2-3 rosii, 2-3 ardei capia.
 Mod de preparare:
Se curata pestele, se spala si se cresteaza pe spate in 3-4 locuri. Se sareaza bine si se lasa sa stea asa 30 minute. Se pune apoi pe gratar sau pe o tabla pe care s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se frige pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie adanca, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati de coaja si taiati fasii. Deasupra se adauga multa apa calda, in care s-a pus putin mujdei de usturoi si un ardei iute intreg.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *