Saramură de crap cu ardei graşi - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
1 peste de cca 700 g, 6 rosii, 1 legatura marar, 1 legatura parunjel, 1 capatina de usturoi, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 2 ardei iuti, sare, un virf de boia iute.
 Mod de preparare:
Pestele se trece prin malai si se pune la prajit, legumele se pun pe o plita la copt, separat se face un mujdei de usturoi frecat bine cu putin ulei, apoi legumele se curata de coaja si se taie in bucatele potrivit si se pun in mujdeiul facut, se adauga verdeata, ardeiul iute, sarea si boiaua dupa gust si se amesteca totul. Dupa ce pestele s-a prajit bine pe ambele parti se scoate pe o farfurie. Pe o farfurie se pune pestele, iar peste el se pune saramura obtinuta. Se orneaza cu o felie de lamiie.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *