Saramura de peste

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Saramura de peste: 2 pesti,  3 rosii,  2 ardei iuti, 6 catei de usturoi, 1 legatura de usturoi verde, cateva fire de patrunjel, 1 cubulet de vegeta, 1 jumatate de lamaie, piper, sare.

Mod de preparare:
1.Pestele se curata si se aseaza pe gratar,pe folie de aluminiu,ca sa nu se lipeasca. 2.Se pune o cana de apa pe foc. Cand fierbe se adauga pliculetul de vegeta. 3.Rosiile si cei doi ardei iuti se pun la copt pe o tabla 4.Dupa ce se coc, rosiile se curata de coaja si se paseaza. 5.Se sdrobesc cei sase catei de usturoi. 6.Pestele se aseaza intr-un platou si se pun peste el rosiile pasate,usturoiul pisat ,apa cu vegeta,usturoiul verde si patrunjelul tocate. Se asezoneaza cu lamaie taiata felii si se pun sare si piper dupa gust.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *