Sarbatorile de iarna bat la usa. Unde mergem de Craciun si de Revelion ? - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Unde mergem de Craciun si de Revelion?

Suntem deja in luna octombrie, asa ca agentiile de turism au serios de lucru. Sarbatorile de iarna nu sunt asa de departe precum ar putea parea, desi multor argeseni nu le mai sta capul la asa ceva. Criza economica si financiara a dat peste cap si industria turismului, oamenii fiind mult mai atenti cand vine vorba sa scoata din buzunar diverse sume de bani pentru concedii sau ocazii speciale
In mare, ofertele agentiilor de turism sunt apropiate intre ele ca preturi. Difera doar facilitatile oferite. De exemplu, un sejur intre 30 decembrie 2010 si 3 ianuarie 2011 la Azuga ajunge sa coste intre 380 de euro si 465 de euro, in functie de tipul cazarii (in camera dubla, apartament sau vila). In acesti bani se ofera cazare fara mic dejun, masa festiva de Revelion plus masa pranz. Pentru cinci noti de cazare la Bran - Moeciu se plateste intre 2.030 de lei si 975 de lei, in functie de cazare, iar pentru doua nopti media este de 650 de lei.
La Busteni, preturile variaza de la 600 de lei la 1.700 de lei, in functie de numarul de nopti de cazare. La Baile Herculane putem avea parte de un Revelion ceva mai ieftin, cu preturi intre 649 de lei si 1.400 de lei, iar la Baile Olanesti preturile actuale sunt cuprinse intre 400 de lei (3 nopti de cazare si nimic mai mult) si 2.200 de lei la all inclusive pentru 5 nopti. Preturi mici par a fi cele din Calimanesti - Caciulata (intre 414 lei - 2 nopti cazare - si 1.002 lei pentru 5 nopti. La Poiana Brasov, preturile si pretentiile cresc. Exprimate in euro, preturile la Poiana Brasov incep de la 412 euro si ajung la aproape 700 de euro, la Predeal fiind aproape aceeasi situatie. Un Craciun ieftin se poate petrece la Baile Herculane (253 - 320 de lei), la Baile Olanesti (220 de lei - 400 de lei) sau la Durau (circa 350 de lei). Pentru cei cu dare de mana exista Poiana Brasov (preturi pana la 530 de euro).


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *