Scandal Alba Iulia concubinaj premiu politia comitet guvern boc sofer buget stiri ziare Alba Iulia

Stiri Alba  |  0 comentarii

Concubini porniţi împotriva vecinei

Nici nu a început bine anul că deja pe binecunoscuta stradă a Eleşteului din municipiul Alba Iulia a şi avut loc un scandal. Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, B.G, de 51 de ani, împreună cu concubina, M.R., de 50 de ani, i-au adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei vecine.

Au fost premiaţi cei mai buni poliţişti din Alba în 2010

IPJ  Alba în parteneriat cu Organizaţia Teritorială a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi Asociaţia Apulum Pol, a desfăşurat în 2010 proiecte şi activităţi diverse pentru deschiderea activităţii poliţiei către comunitate şi întărirea competenţelor profesionale ale partenerilor.

DJ 750 G, prelungit cu 1 kilometru în comuna Ocoliş

Consilierii judeţeni din Alba şi-au dat acordul pentru prelungirea drumului judeţean 750 G cu 1 kilometru, în comuna Ocoliş. Modificarea a fost solicitată de Consiliul Local Ocoliş, prin schimbarea categoriei funcţionale a drumului comunal DC184, cu o lungime de 1.000 de metri, în categoria funcţională de “drum judeţean”.

Constituirea Comitetului de coordonare a administraţiei agricole

Azi, 5 ianuarie, la ora 10.00, la sediul Direcţiei Agricole Judeţene Alba va avea loc şedinţa de constituire a Comitetului de coordonare a administraţiei agricole (CCAA), în baza Ordinului MADR nr. 266/26.11.2010, condus de Ioan Stanciu, directorul DAJ Alba.

Peste 4,6 milioane de lei alocaţi în ultimul moment judeţului Alba

Guvernul Boc a făcut o surpriză neaşteptată judeţului Alba, alocând în antepenultima zi a anului 2010, în total 4,6 milioane de lei, bani repartizaţi din Fondul de rezervă al Guvernului pentru echilibrarea bugetelor locale şi sume defalcate din TVA. Cele mai mari sume, câte 1,5 milioane de lei, au intrat în conturile Consiliului Judeţean Alba şi Consiliului Local Alba Iulia.

Surprize la inceput de an

Noul an aduce vesti ingrijoratoare pentru soferi. Pe de o parte, de la 1 ianuarie 2011 amenzile sint mai mari, iar pe de alta parte, in intreaga tara se instaleaza camere care sa verifice rovinietele electronice. Astfel, cei care intentioneaza sa circule cu autoturismele pe drumurile din tara trebuie sa stie ca ilegalitatile ii pot costa pina la 15.000 de lei in cazul lipsei rovinietei si pina la 1.340 in cazul abaterilor de la codul rutier.

Vesti bune pentru unii bugetari

O parte dintre bugetarii din Alba primesc vesti bune la inceput de an. Este vorba despre angajatii Consiliului Judetean Alba si ai institutiilor subordonate, care au motive mai putine sa se teama pentru locurile lor de munca. In ceea ce ii priveste pe salariatii Spitalului Judetean Alba si pe cei ai Sanatoriului TBC din Aiud situatia ramine totusi in coada de peste, soarta lor urmind sa fie decisa de noile conduceri ale unitatilor spitalicesti.

Discipolul lui Coman

Campioana Rominiei a anuntat luni al treilea transfer al iernii, dupa fundasul Vasile Maftei si mijlocasul Viorel Nicoara. Este vorba de portarul albaiulian Mihai Minca, de la FC Brasov, care a marturisit ca e incintat ca a ajuns in Gruia.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *