Scandal pe strada Oituz din Sibiu, din cauza construirii unui bloc - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Scandal pe strada Oituz, din cauza construirii unui bloc

Imobilul trebuia sa aiba un anumit numar de etaje, dar vecinii se plang ca nu s-a respectat autorizatia emisa. Proprietarul care a fost amendat de Primarie, spune ca a modificat un pic proiectul, dar respecta regimul de inaltime.
Nu este un secret ca in ziua de azi multe din noile blocuri sau imobile care se construiesc in Sibiu sau alt oras din tara, nu respecta autorizatia pentru care administratiile locale au dat aviz favorabil. Un caz aparte a fost semnalat si de mai multi sibieni care locuiesc in imobilele ce se invecineaza cu un nou bloc ce rasare pe strada Oituz. Chiar daca in autorizatie scrie ca regimul de inaltime este subsol - parter - 2 etaje - mansarda (S+P+2E+M), la fata locului lucrurile stau altfel. Acolo se vede clar ca structura ridicata, este pana in momentul de fata de tipul S+P+3E si se mai lucreaza in continuare.
"Dintr-o zona linistita de case am ajuns acum sa vedem ca fiecare construieste cum vrea. Nimeni nu ne baga in seama. Pe autorizatie scrie ceva si acolo se face altceva. Ne-au minitit ca o sa fie doua etaje si acum se tot duc in sus si nu se mai opresc din construit" spune Codruta Moga, care locuieste in imobilul cu numarul 24.

Sursa: Adevarul.ro

21.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *