Scandalul Tabara,o razbunare? - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

"Scandalul Tabara",o razbunare?

Scandalul in care a fost implicat realizatorul tv Cristian Tabara ar putea fi o pura razbunare din partea fostei iubite, parasita de acesta in urma cu un an. Surse judiciare au confirmat faptul ca, initial, Alina Bodnaru, mama fetitei care acuza fosta vedeta Pro Tv de abuz sexual, a negat ca barbatul ar fi profitat de fiica ei si a pus totul pe seama fabulatiei minorei.
Uimita de cele declarate de fiica sa, Alina Bodnaru a dat o declaratie scrisa prin care a spus ca nu vrea sa depuna plangere impotriva lui Cristian Tabara si le-a cerut politistilor sa nu ia in seama cele spuse de fiica ei, care, uneori, mai fabuleaza.
Si asa, Politia s-a autosesizat si a deschis un dosar. Pe 28 iulie, Cristian Tabara a fost chemat la Politie si audiat in legatura cu acuzatiile aduse.Pentru ca povestea a luat o amploare la care nu se astepta, Alina a revenit la Politie si a spus ca fiica ei are dreptate si chiar a indicat doua nume, ale unor fosti colegi din Media Pro, in fata carora Cristian Tabara ar fi recunoscut ca a atins-o pe micuta in zona genitala.

 
Sursa: click.ro

13.08.2010

Cuvinte cheie: Cristian Tabara, abuz sexual, politie, Alina BodnaruComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *