Schengen coruptie farmacie ion fotbal casa euro maternitate autobuz salariu stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Franta nu ne vrea in Schengen pentru ca avem vamesi corupti

Ministrul francez pentru Afaceri Europene, Laurent Wauquiez, a reiterat, joi, dezacordul autoritatilor franceze cu privire la intrarea României si Bulgariei în spatiul Schengen, invocând problema coruptiei si lipsa de securitate a granitelor românesti, favorizata de salariul mic al vamesilor.

Ungaria admite ca este "dificil" pentru România si Bulgaria sa adere la Schengen, dar promite sprijin

Premierul ungar, Viktor Orban, a carui tara detine presedintia semestriala a UE, a admis, joi, ca este "dificil" pentru România si Bulgaria sa adere la Schengen din cauza opozitiei unora dintre statele membre, dar a promis ca Ungaria va depune toate eforturile pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Farmaciile din Brasov pun lacatul

Farmacistii spun ca de la jumatatea lunii ianuarie nu vor mai elibera medicamente compensate, pentru ca CAS nu le da banii datorati, iar furnizorii îi ameninta cu procese pentru recuperarea datoriilor

Peste 70.000 de brasoveni sînt serbati de Sfîntul Ioan

Peste 70.000 de brasoveni îsi vor serba azi onomastica. În judetul Brasov exista 11.902 femei care poarta numele Ioana, Ionela, Ionica, Ionuta si 58.103 barbati cu numele Ion, Ioan, Ionel, Ionut sau Ionica.

Chipciu nu pleaca

Ioan Neculaie nu concepe sa-l transfere în aceasta iarna pe cel mai valoros jucator al lui FC Brasov l „Nu se pune problema sa-l cedam pe Chipciu la o alta echipa“, spune patronul lui FC Brasov

I-a luat foc casa din cauza saunei

O vila din Moeciu de Jos a luat foc, astazi, dupa ce fiul proprietarului a lasat sauna în functiune si a plecat de acasa împreuna cu patru prieteni din Republica Moldova care venisera în România pentru a-si petrece Craciunul dupa calendarul vechi.

Disponibilizarea angajatilor Nitroporos, o decizie de un milion de euro

Inchiderea combinatului chimic de la Fagaras si concedierea personalului se va decide saptamana viitoare. Disponibilizarea costa un milion de euro, conservarea uzinei, inca un milion


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Maternitatea, Spitalul de Copii si Infectioasele nu vor fi comasate cu Judeteanul

Propunerea Directiei de Sanatate Publica Brasov a fost respinsa de autoritatile locale. S-ar putea realiza, in schimb, un sistem informatic integrat pentru gestionarea celor patru spitale

RAT Brasov a cumparat 20 de autobuze second-hand

Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov a achizitionat anul trecut zece troleibuze scurte Renault folosite, valoarea finala a contractului fiind de 979.525 lei, pretul incluzand toate cheltuielile pana la ajungerea autovehiculelor la sediul regiei brasovene.

Registrul online al salariatilor

De la 1 ianuarie 2011 carnetul de munca a devenit anacronic, dupa aceasta data, evidenta muncii realizându-se electronic prin intermediul registrului general de evidenta a salariatilor. La inspectoratele teritoriale de munca (ITM) angajatorii nu vor mai înregistra contractele individuale de munca încheiate în 2011 si nici actele privind executarea, modificarea, suspendarea si încetarea raporturilor de munca, ci vor depune doar mentiuni pentru registrul general de evidenta a salariatilor (Revisal). Pâna pe 25 ianuarie 2011, angajatorii vor depune la inspectoratele teritoriale de munca, dovezile de calcul a drepturilor salariale aferente lunii decembrie 2010, data pâna la care trebuie sa se efectueze plata comisionului si depunerea declaratiei aferente ultimei luni a anului trecut.

Cercetarile DNA au prins patina

Acest pamflet a aparut în numarul 14 al ziarului de umor Drum Nou. Cu ceva timp în urma, celebrul moderator brasovean Radu Moraru a afirmat repetat la emisiunea lui ca investigatiile DNA Brasov privitoare la patinoarul de peste 11 milioane de euro sunt viciate de faptul ca „un procuror DNA santajeaza Primaria pentru ca are un teren retrocedat de luat.

Începe modernizarea DN1

Guvernul a aprobat un proiect de 371,4 milioane de lei pentru modernizarea DN 1, cu scopul cresterii sigurantei în trafic în localitati si în „punctele negre”, a anuntat, ieri, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Cioaca trebuie sa-i plateasca datoriile Elodiei la CAS

 La întrebarea „pe cine executa Casa de Asigurari de Sanatate Brasov, pe mama Elodiei sau pe sotul ei”, Marilena Radu, avocata familiei Ghinescu, are un un raspuns ferm: pe politistul Cristian Cioaca.
Dupa ce Elodia Ghinescu a fost declarata oficial disparuta, mama sa a fost numita curator, ceea ce înseamna ca îi apara interesele, dar avocata Crina Radu spune ca despre titlurile executorii emise de CAS a aflat din presa. Avocata disparuta, alaturi de peste 2.000 de brasoveni, se afla pe lista postata pe net, cu domiciliul complet, al celor pentru care s-au emis titluri executorii de catre CAS Brasov si nu ar fi fost gasiti la domiciliu.    
   

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *