Scoala angajari salariu spital medic pnl pensie alocatie inundatie stiri Botosani

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Inspectoratul Scolar angajeaza psihologi scolari

Solicitarea a fost facuta de catre Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE) si Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) catre Consiliul Judetean (CJ).

Suparare de la salarii la Spitalul Judetean

Faptul ca doar unii dintre angajatii Spitalului Judetean, membri ai Sindicatului „Solidaritatea”, au primit salariile intregi pe luna decembrie, iar altii le-au luat tot diminuate cu 25%, a starnit nemultumiri in randul personalului.

Medicina de familie obligata la program nonstop

Medicii de familie vor fi obligati sa asigure continuitatea asistentei medicale primare in afara programului de lucru, prin centrele de permanenta. Se reinvie astfel o idee mai veche, a carei incercare de a fi pusa in practica a esuat insa

Gabriel Oprisanu umbla la meniurile bolnavilor

Directorul Spitalului de Psihiatrie recunoaste ca mancarea care li se da bolnavilor in unitatea pe care o conduce „nu este cum ar trebui sa fie”. El spune ca hrana bolnavilor este oarecum gustoasa, dar ca se simte lipsa carnii, ca portiile de mancare poarta amprenta austeritatii. „Am inceput saptamana aceasta o analiza a meniurilor pentru bolnavi si din ce am vazut in primele doua zile nu prea sunt multumit.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

PNL Botosani, executat silit de societatea Eltrans

Filiala PNL Botosani risca sa fie executata silit in urma unei datorii de peste 14.000 lei fata de societatea Eltrans, in acest sens fiind data o hotarare judecatoreasca.

Spitalul Judetean suspenda contractul cu Sanomed

Spitalul Judetean a inceput procedura de suspendare unilaterala a contractului de asociatiune incheiat cu firma Sanomed pentru laboratorul de analize medicale. „Nu am luat legatura cu cei de la Sanomed pentru ca nu colaboreaza. Am facut toate demersurile, toate incercarile de a ne aseza la masa discutiilor, dar nu am primit de la ei niciun raspuns”, a declarat. Ovidiu Mimor, directorul Spitalului Judetean.

Contributie pentru pensie, platita retroactiv de sute botosaneni

Au muncit in strainatate si doresc sa beneficieze de pensie. Este cazul a 185 de botosaneni ce si-au achitat contravaloarea asigurarilor sociale pe ultimii cinci ani la Casa Judeteana de Pensii (CJP).

Profesorii de elita, implicati in elaborarea normelor la Legea Educatiei

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) solicita sprijinul membrilor Corpului de elita al judetului Botosani pentru elaborarea metodologiilor Legii Educatiei.

Adelina Pestritu: «Mie-mi place sa fac dragoste din placere, nu pentru bani»

Adelina Pestritu a gasit o modalitate mai putin obisnuita de a-si achizitiona noi produse vestimentare. Bruneta isi pedepseste iubitul, de fiecare data cand o supara, sa-I cumpere genti, pantofi sau alte obiecte.

Andreea Tonciu se vrea actrita

Mai toate vedetele au la activ cate un rol in telenovele, iar Andreea Tonciu nu a vrut sa ramana ultima si a dorit sa-si demonstreze calitatile actoricesti in cadrul emisiunii „Acces Direct".

Mamele care nasc in concediul de crestere iau inca 600 lei

Guvernul a aprobat normele noilor reguli privind indemnizatia pentru cresterea copilului, in care nu se mai regaseste prevederea conform careia mamele care nasc un alt copil in timpul concediului de crestere a copilului nu primesc indemnizatia de 600 lei, a declarat ministrul Muncii, Ioan Botis.

Alocatia familiala, sistata de nota mica la purtare

Alocatia de sustinere a familiei va fi sistata pana la sfarsitul anului daca media notelor copilului la purtare este sub 8, iar venitul minim garantat va fi asigurat doar in baza unui plan de activitati stabilit pentru beneficiari, a decis Guvernul in sedinta de miercuri.

sursa: evenimentuldebotosani.ro

Amişculesei îşi salvează copiii

 Eliberarea din arest a omului de afaceri Dumitru Amişculesei s-a datorat unei răsturnări neaşteptate de situaţie. Astfel, după patru zile petrecute în detenţie, timp în care nu a recunoscut nimic din acuzaţiile aduse de procurori, Amişculesei şi-a schimbat brusc depoziţia.

Despăgubire record după inundaţii

Un constructor a primit cea mai mare despăgubire acordată în judeţ de o societate de asigurări, însă nu este mulţumit de cuantum.

Experiment cu şosea care dă căldură

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) va încerca un experiment, aplicând un aditiv în asfalt pentru a topi zăpada pe timpul iernii. Aditivul are menirea de a degaja căldură atunci când temperaturile scad sub zero grade şi zăpada căzută s-ar topi, însă soluţia se poate aplica doar în cazul porţiunilor de drum pe care se va reface stratul de asfalt.

HSR ar putea relua ridicarea maşinilor

Activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar ar putea fi reluată de la 1 februarie. Conducerea firmei Hi Speed Recovery (HSR) ia în calcul această variantă, dar aşteaptă rezultatul dezbaterilor din Consiliul Local. Pe 27 ianuarie se va discuta pe marginea regulamentului privind circulaţia în municipiul Botoşani şi a măsurilor ce pot fi luate în cazul maşinilor parcate neregulamentar.

sursa: monitorulbt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *