Scoala elev pompieri incendiu omenie economie avion accident saracie ajutor social stiri ziare Alba Iulia

Stiri Alba  |  0 comentarii

Susţinere financiară pentru Şcoala generală “Ioan Mihu” Vinerea

Consiliul local Cugir a luat decizia, într-o recentă reuniune, de a îşi însuşi Nota de fundamentare întocmită de primarul oraşului cu privire la susţinerea financiară a Şcolii generale “Ioan Mihu” Vinerea pentru anul de învăţământ 2011-2012. La întocmirea notei edilul şef al Cugirului a ţinut seama de Ordinul MECTS nr. 5618/2010 prin care a fost aprobată Metodologia pentru fundamentarea cifrei de şcolarizare în învăţământul preuniversitar de stat pentru anul şcolar 2011-2012.

Pompierii militari din Alba, cei mai buni la stingerea incendiilor

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a avut loc recent şedinţa de bilanţ al activităţii desfăşurate în anul 2010 de către Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi structurile subordonate acestuia.

Un gest de omenie la supermaketul PENNY

Chiar dacă grijile de fiecare zi i-au făcut pe mulţi dintre români să mai uite de respectul faţă de cei din jur, de bunăvoinţă şi de respect iată că mai sunt şi persoane pentru care omenia e o calitate aleasă. Este vorba despre cei 2 agenţi de pază de la supermarketul PENNY din municipiul Alba Iulia, care în seara de 7 ianuarie 2011 au găsit într-un cărucior o geantă în care se aflau acte ale unei maşini, permis de conducere, bani şi alte documente.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Revigorare economică şi speranţă pentru viitor la Cugir

“Cele trei mari societăţi comerciale care dau viaţă oraşului de la poalele Drăganei, Uzina Mecanică, Fabrica de Arme şi Star Transmission au cunoscut perioada economică cea mai bună din ultimii ani”, susţine administratorul special de la UMC şi Fabrica de Arme, ing. Radu Roşian

Cursa Sibiu-Munchen a fost anulata

Cursa de pasageri Sibiu-Munchen a fost anulata cu putin timp in urma. Decizia a fost luata de compania aeriana dupa ce zborul a avut intarziere de mai bine de sase ore din cauza cetii dense de la Bucuresti, de unde aeronava nu a mai putut decola in aceasta dimineata.

Doua autoturisme s-au ciocnit pe DN1, langa Lancram

Patru persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc in jurul orei 13.00 pe DN1, in zona celor 3 poduri din apropiere de localitatea Lancram, dupa cum au anuntat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Alba.

Cat de sarac trebuie sa fii ca sa primesti ajutor de la stat

Fara laptopuri, scutere, cazan de rachiu, rulote si fara animale domestice. Cei care vor sa primeasca pe viitor ajutor social de la stat vor trebui sa faca dovada ca sunt cu adevarat saraci, potrivit unui proiect al Ministerului Munii.

Nereguli cu duiumul la acordarea unor ajutoare sociale

Compartimentul Teritorial de Inspectie Sociala Alba, a transmis Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, rezultatele actiunilor de verificare din cadrul campaniei Nationale de control, incheiate pana la jumatatea lunii decembrie a anului trecut, in judetul Alba.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *