Sefa ISJ Botosani in concediu la mare cu masina inspectoratului

Stiri Botosani  |  1 comentarii

Stiri Botosani: Sefa ISJ Botosani in concediu la mare cu masina inspectoratului

Zile pe litoral cu ghinion pentru sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). Ada Macovei a fost surprinsa la mare cu un automobil Subaru care nu ii apartine. Acesta a fost castigat de ISJ in cadrul Proiectului pentru Invatamant Rural.
 
Sefa ISJ a fost filmata in fata unui hotel din Neptun in timp ce cobora din masina, impreuna cu fiul sau. In imagini se observa cum Ada Macovei si baiatul vin la masina, iar copilul isi pune mingea in portbagaj. La scurt timp dupa aceea, intra in hotel. Sefa educatiei botosanene a fost contactata telefonic de reporterii postului de stiri, insa a negat c-ar fi fost la plaja. Ea sustinea ca se afla la Neptun in interes de serviciu. Reporterii Realitatea TV sustin 100% ca masina cu care inspectorul scolar general se afla la mare este a ISJ Botosani. Ei s-au deplasat la sediul ISJ si au cerut sa li se arate automobilul, lucru pe care cei de la Inspectorat nu l-au facut. Motivul? Garajul era incuiat, soferii nu se aflau la serviciu si nici nu au lasat cheia. Realitatea TV l-a contactat si pe ministrul Educatiei Daniel Funeriu, insa acesta nu a raspuns. Nici Ada Macovei nu a raspuns cand a fost sunata de reporterul Evenimentului de Botosani. (Sergiu Balascau)
 


Discutia dintre sefa ISJ si reporterul Realitatea TV
 
Reporter: Spuneti-mi si mie, va rog, dvs. sunteti acum in concediu?
Ada Macovei: Da.
 
Reporter: Sunteti cumva la mare?
Ada Macovei: Nu.
 
Reporter: Nu sunteti la mare?
Ada Macovei: Nu.

Reporter: Ati fost filmata la mare, in Neptun, coborand din masina institutiei si mi s-a spus ca sunteti si in concediu.
Ada Macovei: Am fost intr-o deplasare, da. Astea sunt raspunsuri pe care am sa le dau ministrului, daca ma intreaba, d-lui stie.

sursa: evenimentul de botosani

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Bob

    01 Martie 2011, 12:04

    1

    Chiar nu puteti sa aflati care e masina ISJ-ului din Botosani? Pai o puteti vedea fara sa faceti tam-tam;stati acolo 1-2 ore si vedeti cine urca la volan si gata.D-ra Ada stie ea sa circule.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *