Seful ITM din Pitesti, Iulian Nicolae, este la un pas de a fi schimbat - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Iulica Nicolae, la un pas de a fi schimbat

Seful ITM Iulian Nicolae este la un pas de a fi schimbat. Printre altele, aflat in concediu... medical, Iulica Nicolae a fost zarit tot mai des prin oras, semn ca nu o duce asa rau cu sanatatea.
Asta, adaugata la alte nemultumiri pe care le-a generat sefilor sai de partid, ar putea conduce la schimbarea sa. Numele cel mai vehiculat ar fi cel al lui Ciprian Berevoianu, in prezent adjunct al ITM.
ā€˛Faptul ca este in concediu medical dar este vazut prin mai multe locuri, devine un subiect pe care o sa-l am in atentie. Nu stiu daca voi cere, neaparat, sa fie controlat acasa, a afirmat prefectul, desi culmea, o reglementare a ministerului de resort impune aceste controale. O sa verific totusi. Cert este ca eu am apreciat oamenii care muncesc, desi mai gresesc. Iulian Nicolae e unul dintre cei care a mai si gresit. Daca insa ar munci toti directorii ca el....ar fi ceva. Am inteles ca ar fi posibila o schimbare a sa. Nu stiu, nu am discutat cu Mircea Andrei, dar cred ca o eventuala schimbare a lui nu ar fi o solutie", crede prefectul Davidescu.

Sursa: epitesti.ro

14.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *