Sendvis dulce cu inghetata de piersici

Rețete de prăjituri și dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente sendvis dulce:
300 g inghetata de piersici 2-3 piersici din compot 200 g margarina 150 g zagar 4 oua Esenta de rom 300 g faina 50 g amidon 1 plic de praf de copt 100 ml lapte

Mod de preparare:

Frec margarina topita cu zaharul.Adaug ouala unul cate unul.Presar faina,amidonul si praful de copt.Torn apoi laptele caldut si putin esenta de rom.Adaug piersicile scurse bine si taiate cubulete..Torn compozitia intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina.Las la cuptor 40-45 min.Dupa ce s-a racit ,tai checul in felii mai groase si le unesc doua cate doua.In mijlocul lor,pun cate o felie de inghetata.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *