Sex sigur plata impozit fc arges politia muntii fagaras primaria pitesti petrom

Stiri Arges  |  0 comentarii

Sexul pe întuneric le face pe tinere să fie mai sigure

Sexul la lumina lumânării nu se mai poartă de ceva vreme, asta pentru că foarte mulţi au uitat să fie romantici, dar asta este altă discuţie. În sondajul de astăzi, vom afla însă: „Cum faceţi sex, cu lumina stinsă sau aprinsă şi de ce?“. Ele se simt mai bine pe întuneric

Reducere de 10% la plata impozitelor, până pe 31 martie

Dacă vreţi să beneficiaţi de o reducere de 10% la plata impozitului pe clădiri, pe terenuri sau mijloace de transport, trebuie să vă grăbiţi, acest lucru se întâmplă până pe 31 martie, dar numai dacă veţi achita pentru tot anul fiscal 2011.

Lucrurile au rămas neschimbate în cazul juniorilor de la FC Argeş ce joacă pentru Şcoala de Fotbal „Dani Coman“

l AJF Argeş complotează împotriva lui FC Argeş, aşa încât, dacă nu vă simţiţi în stare să asiguraţi respectarea legii şi a regulamentelor, e cazul să plecaţi domnule Cornel Sorescu!
Jucătorii grupelor 1994 şi 1995 ce aparţin de FC Argeş continuă să joace pentru Şcoala de Fotbal „Dani Coman“, în Liga a IV-a, în competiţii oficiale.

Alb-violeţii s-au întors neînvinşi de la Deva

Etapa a XIX-a din Liga a II-a a adus până acum doar cinci meciuri în această serie şi asta pentru că un alt joc, cel dintre ALRO Slatina şi Poli Iaşi se va juca mâine cu începere de la ora 15:00. În această etapă, FC Argeş a obţinut un punct în meciul din deplasare cu Mureşul Deva, scor 1 - 1, în timp ce CS Mioveni a pierdut pe teren propriu cu FC Bihor, scor 1 - 0.

Vremea Arges                       
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Poliţistul bătăuş are interdicţie să părăsească ţara


Scandalul provocat de un poliţist într-un restaurant din Curtea de Argeş nu a rămas fără urmări. Agentul Ionuţ Laurenţiu Jianu (24 de ani), ajutor de şef de post la Băiculeşti, a petrecut noaptea în arest, în celulă alături de infractori.

Turiştii rătăciţi au fost găsiţi după aproximativ cinci ore

Duminică seara trei bărbaţi care au urcat pe un traseu în munţii Făgăraş, s-au rătăcit. După cum anunţam din numărul de ieri, în jurul orei 19,00 echipe formate din salvamontişti şi jandarmi montani au plecat în căutarea turiştilor care se aflau în zona Lespezi.

sursa: ziartop.ro

Stroe – peţit de PDL pentru Primăria Piteşti

La PDL Argeş, a candidat Mircea şi a ieşit preşedinte… Andrei! Eveniment notabil, sâmbătă, la PDL Argeş. De mai bine de o jumătate de deceniu, organizaţia judeţeană nu mai crâcneşte în faţa Bucureştiului. În această perioadă au venit pe rând, pentru a „reorganiza până la alegeri” filiala din Argeş, Elena Udrea

sursa: ziarularges.ro

Şanse de revizuire a contractului de privatizare a Petrom

Prefectul de Argeş, Gheorghe Davidescu, a declarat, luni, că susţine înfiinţarea unei anchete privind contractul de privatizare a Petrom, că există posibilitatea revizuirii acestui contract şi că se aşteaptă la proteste ale salariaţilor rafinăriei Arpechim, trimişi în şomaj.
"Susţin demersurile parlamentarilor de Argeş şi Vâlcea de constituire a unei comisii care să verifice modul în care s-a privatizat Petrom şi sper să se rezolve. De altfel, între prefecţii de Argeş şi Vâlcea, între o parte din parlamentarii celor două judeţe, au fost semnate protocoale de colaborare pentru a salva Arpechim şi Oltchim, protocoale înaintate şi Guvernului.

sursa: romanialibera.ro

Creatorul de modã Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, vine la Pitesti

La invitatia Legatului Piteşti al Ordinului Cavalerilor Vinului European, celebrul designer Alexandru Ciucu  va face o demonstratie de croitorie de lux pentru bărbati  oferind totodată consultantă specializată celor care vor să se îmbrace la patru ace.

Atelier de dans irlandez în Piteşti

Înscrierile  la „Atelierul de dans irlandez” au început deja iar primele cursuri tinute de specialisti vor avea loc sâmbătă si duminică. Atelierul se adresează atât copiilor cât şi adulţilor iar experienţa anterioară în dans nu este obligatorie. În cele două zile de atelier, cursantii vor învăţa elementele de bază ale dansului irlandez, de la postura specifică până la paşii esenţiali si vor lua lectii pentru  primul dans de solo al începătorilor – reelul. La finalul atelierului toti partticipantii  vor fi  antrenati într-un dans irlandez de grup, numit ceili.

sursa: adevarul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *