Somn cu usturoi la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
4 fileuri de somn, 6 rosii taiate in doua, 2 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1/2 legatura busuioc, 2 linguri ulei de masline, sucul de la 1/2 lamaie, 1 avocado curatat de coaja si taiat cubulete, 50 g creson, 4 fire ceapa verde tocata pentru ornat.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Tapetati o tava pentru friptura cu hartie pergament si asezati rosiile. Presarati usturoiul, busuiocul si un praf de piper. Stropiti cu 1 lingura ulei de masline si dati la cuptor timp de 25 minute.
Asezati fileurile de somn peste rosii, presarati sare si piper si lasati inca 15 minute.
Amestecati intr-un bol sucul de lamaie cu 1 lingura ulei de masline si potriviti de sare si piper. Adaugati avocado si cresonul si amestecati foarte bine.
Maruntiti fileurile de somn, aranjati salata pe farfurii, puneti deasupra rosiile, pestele si presarati ceapa verde tocata marunt.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *