Somon cu legume (I) - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
4 fileuri somon a cîte 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspăt tocat, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, 3 căţei usturoi zdrobiţi, 1 linguriţă boia dulce, 1/2 linguriţă piper cayenne (sau un vîrf cuţit paprika), 4 linguri ulei măsline, sucul şi coaja de la o lămîie.
 Mod de preparare:
Aşezaţi fileurile într-un vas din porţelan. Amestecaţi restul ingredientelor şi turnaţi amestecul peste peşte. Lăsaţi să stea la marinat timp de o oră. Încingeţi o tigaie neadezivă sau un grătar şi frigeţi peştele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnînd deasupra marinata rămasă.
Serviţi peştele cu ce garnituri doriţi: linte verde, sote de spanac sau legume.
Se poate servi pe un pat de legume: broccoli, fasole verde, asparagus.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *