Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Dan Diaconescu

Stiri Bucuresti Ilfov  |  2 comentarii

Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Dan Diaconescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost audiat, joi, de procurorii anticoruptie, ca martor în dosarul în care realizatorul TV Dan Diaconescu este acuzat de santaj.
La intrarea în sediul DNA, Sorin Oprescu a spus ca a fost invitat de procurori pentru a da o declaratie. Primarul Capitalei a precizat ca a fost chemat ca martor în dosarul lui Dan Diaconescu.
"Dupa cât îl cunosc pe Dan, e un om si un prieten ok.  Am devenit prieteni dupa ce am vazut si cum arata pe dinauntru", a spus Oprescu, la finalul audierilor, adaugând, totodata, ca nu a fost santajat niciodata nici de presa, nici de altcineva.
Desi motivele audierii nu sunt cunoscute în detaliu, cert este ca la dosar se afla o înregistrare telefonica pe care Dan Diaconescu a purtat-o, anul trecut, cu o alta persoana, în care era întrebat daca a vorbit cu "primarul".
"Nu sunt eu primarul", a spus Sorin Oprescu, precizând ca, în mod categoric, nu despre el este vorba în interceptarea respectiva.

sursa: realitatea.net

Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • Tepes

  03 August 2011, 09:31

  1

  OTV - ul are dreptate! La PMB s-a format o gasca de mafioti condusa de George Iorgovan si Bogdan Marius Ilie , care zepciuiesc orice dosar de legea 10 mai rau decât pe vremea fanariotilor !!! De aceea exista si blocajul creat in acordarea de despăgubiri si/sau retrocedarea proprietatilor! Fiindcă se cer spagi fabuloase pe care oamenii nu si le pot permite! Iar primarul general nu a făcut nimic in a schimba oamenii corupți precum Andrei Creci, Maria Petrascu, Bogdan Hreapca , Iordache , Bogdan Marius Ilie sau George Iorgovan! Ba dimpotrivă, i-a susținut mereu si i-a protejat ! Si culmea, mai presus de orice , in instituția numita Primaria Municipiului Bucuresti nu se respecta nici hotararile judecatoresti definitive si irevocabile!!! Exista sute , daca nu mii de astfel de hotărâri care obliga primarul general sa dea dispoziție motivată privind anumite dosare de revendicare , dar dl primar le călcat in picioare ! La orice control al DNA sau DIICOT se poate verifica si vedea cum hotararile judecatoresti definitive si irevocabile cu obligația de a face din sute , mii de dosare nu sunt respectate!!!!!!!!!!! Pana cand poate sa meargă asta?!?!? Cine il mai poate vota pe un om care in 4 ani de mandat la primărie a instalat o echipa (gasca) de smecheri fără carte , care habar nu au ce înseamnă legea 10 si care își umplu buzunarele cu parale de la oamenii necajiti care au si ei dosare de revendicare?!?! De ce nu se respecta hotararile judecatoresti?!?! In ce tara trăim si de ce organele de ancheta închid ochii in fata sutelor de plângeri penale si reclamații împotriva lui George Iorgovan si Bogdan Marius Ilie + Andrei Creci si Maria Petrascu?!

 • Kojak

  30 Septembrie 2011, 09:28

  2

  OTV arde gazul de pomana! Procentajul lui Sorin Oprescu sare bine de 60% si nu are cum sa scadă, iar daca ii schimba si pe Iorgovan si Ilie de la legea 10 cred ca explodeaza in sondaj la a deveni primul primar general reales cu peste 80%!!!!

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *