Soseaua de coasta, tot mai aproape de realitate - Ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Soseaua de coasta, tot mai aproape de realitate

Istoria proiectului soselei de coasta este una lunga, cu un sfarsit, cel putin pana in prezent, total nefavorabil pentru constanteni. Ideea acestuia a fost lansata in urma cu mai bine de sase ani, cand parea a fi agreata de toata lumea. Singura problema erau fondurile.
‚ÄěProiectul soselei de coasta va fi depus la autoritatea de management pentru obtinerea finantarii anul viitor, pentru ca mai sunt cativa pasi de urmat. Totusi este o mare realizare ca am obtinut acest aviz de principiu de la Ministerul Mediului, care ne-a tinut blocati atatia ani. Urmeaza sa obtinem si avizul de la Agentia Nationala de Protectia Mediului de la Galati, sa reinnoim o serie de avize care au expirat si sa rezolvam problema proprietatii pe terenurile respective cu cei de la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral. Proiectul are o valoare totala de 80 de milioane de lei, el fiind impartit in doua proiecte, fiecare din ele reprezentand cate un tronson al soselei", a declarat consilierul coordonator al ZMC, Adrian Craciun.
Consilierii locali au aprobat deja detaliile privind acest proiect in cadrul ultimei sedinte, urmand ca, in perioada viitoare, sa fie rezolvate si celelalte probleme legate de acest proiect, care, odata finalizat, va intoarce Constanta cu fata la mare.

sursa: telegrafonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *