Spital Arad guvern sanatate mercur confiscare transport standard stiri ziare Arad

Stiri Arad  |  0 comentarii

Guvernul a aprobat trecerea Spitalului Municipal în administrarea Consiliului Judeţean Arad

Guvernul a aprobat marţi trecerea Spitalului Clinic Municipal în subordinea Consiliului Judeţean, ceea ce reprezintă, în opinia autorităţilor locale, încă un pas spre crearea unui management unic la cele trei spitale arădene: Judeţean, Municipal şi Matern.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va primi 60% din contribuţiile arădenilor

Guvernul a modificat Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, adoptând unele măsuri pentru descentralizarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate (FNUAS), a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Potrivit actului normativ, o pondere de 60% din contribuţiile persoanelor fizice şi juridice la (FNUAS) colectate într-un judeţ va reveni Casei de asigurări de sănătate din judeţul respectiv.

Peste 16 kilograme de mercur au fost descoperite în subsolul unui bloc

Administratorul unui bloc situat în municipiul Arad a sesizat Poliţia despre faptul că în subsolul clădirii au fost găsite patru recipiente care conţin mercur
Mercurul a fost ridicat urmând să fie predat în custodie la Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Timişoara, pentru efectuarea expertizei fizico-chimice şi păstrarea până la finalizarea cercetărilor.

Guvernul a stabilit standarde de cost în domeniul infrastructurii de transport!

Primele 12 standarde de cost în domeniul infrastructurii de transport au fost aprobate marţi de Executiv, printr-o Hotărâre de Guvern, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu.

Gata cu preţurile umflate: Guvernul a stabilit standarde de cost în domeniul infrastructurii de transport!

Primele 12 standarde de cost în domeniul infrastructurii de transport au fost aprobate marţi de Executiv, printr-o Hotărâre de Guvern, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu.
"Aceste standarde de cost au fost introduse pentru a permite ordonatorului de credite determinarea necesarului de fonduri publice pentru realizarea lucrărilor de investiţii în domeniul transporturilor... [..]", Anca Boagiu.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *