Spital Arges salariu bugetar dosar penal politie bataie jandarmi mos craciun stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Mai puţine paturi în spitale

Odată cu reducerea salariilor în sistemul bugetar, guvernanţii - în mod special cei din cadrul Ministerului Sănătăţii - au trecut de câteva luni şi la stabilirea numărului de paturi în cadrul unităţilor medicale, vizate fiind spitale din toată ţara.

Dosare penale pentru infracţiuni pe şosele

Convinşi că, fiind zile de sărbătoate, poliţiştii fie chefuiesc la rândul lor, fie îşi fac treaba doar aşa, de „amorul artei”, unii le-au testat vigilenţa, deşi ştiau că vor comite nu numai o ilegalitate, dar chiar o... infracţiune.
Nu cu mult timp în urmă, pentru o infracţiune comisă la regimul rutier, poliţiştii i-au ridicat în vederea suspendării permisul de conducere lui Costel Cosmin Grancea, de 19 ani, din Lereşti. Zilele trecute, convins că, dacă pleacă la drum cu o altă maşină, un Hyundai Accent, va trece neobservat pe lângă oamenii legii, acelaşi Costel Cosmin Grancea a avut o surpriză... neplăcută. Tras pe dreapta, poliţiştii i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de a fi condus fără a avea acel document obligatoriu.

Cuţitarul - căutat de poliţie

Ar fi fost prea frumos ca la aceste sărbători de sfârşit de an să nu se consemneze nicio bătaie, niciun scandal  care să aibă drept cauză principală consumul exagerat de alcool.
Era sâmbătă seara atunci când, în urma unei sesizări făcute de personalul din cadrul Secţiei Urgenţe, la Spitalul Judeţean s-au deplasat poliţişti de la Secţia 4, care au declanşat cercetările în legătură cu un bărbat înjunghiat.

Jandarmii – Moş Crăciun pentru orfani

Chiar dacă au asigurate de toate, lipsa unei mângâieri părinteşti şi faptul că nici măcar o dojană sau o strângere în braţe de la cei care i-au adus pe lume nu primesc îi fac pe copiii care se află în centrele de plasament să poarte această tristeţe în sufletele lor ca pe o povară pe care nici măcar timpul nu o poate face să dispară.
Pentru a le demonstra acestor copii că totuşi nu sunt uitaţi şi nici părăsiţi, ieri, în jurul orei prânzului, la Centrul de Copii din zona „Expo Parc” au venit încărcaţi cu daruri de sezon precum Moş Crăciun câţiva reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, pentru a le face sărbătorile micuţilor mai fericite acum, în pragul acestui sfârşit de an.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *