Spital Iasi frig barbat degeraturi sarbatoare datorie scandal demisie euro boboteaza stiri ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Spitalul de Urgenţă stă pe un butoi de pulbere

Orgolii rănite şi deficienţe grave atât în ceea ce priveşte activitatea medicală, cât şi în contracte. Acestea au fost motivele pentru care directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a decis în luna decembrie să îşi dea demisia. Chiar dacă a revenit asupra deciziei, Adrian Şanta a vorbit, ieri, despre problemele grave cu care se confruntă pacienţii şi care apar din cauza personalului medical.

Bărbat cu degerături, găsit pe stradă

Un tulcean de 58 de ani a fost dus la spital cu degerături de gradele 1 si 2 la nivelul mâinilor. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente i-au acordat primele îngrijiri, apoi l-au transferat la Chirurigie pentru îngrijiri medicale si tratament de specialitate. În functie de felul în care organismul va răspunde la tratament, medicii chirurgi vor decide dacă este sau nu nevoie de operatie.

Se strâng podoabele de sărbători

Ornamentele care au împodobit Sibiul pe toată perioada Sărbătorilor de Iarnă sunt strânse în aceste zile. Echipele de muncitori ale Primăriei Sibiu lucrau ieri la demontarea instalaţiilor de Crăciun atât în zona centrală, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar şi din alte zone din oraş.

Şanta s-a întors, pentru maxim şase luni, la şefia spitalului judeţean

Medicul Adrian Şanta s-a întors la conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, pentru maxim o jumătate de an, după ce, în luna decembrie a anului trecut, şi-a depus demisia. Acesta a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, motivele care l-au făcut să renunţe la şefia spitalului.

Datoriile Spitalului Judeţean trec de trei milioane de euro

Datoriile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu trec, în acest moment, de trei milioane de euro, după cum a declarat managerul instituţiei sibiene marţi, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit medicului Adrian Şanta, datoriile spitalului cuprind şi cheltuielile pentru ultimele trei luni ale anului trecut pentru care spitalul nu a avut sprijin financiar din partea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sibiu.

3000 de sibieni, aşteptaţi de Bobotează, în Piaţa Mare

Aproximativ 3000 de sibieni, de la mai multe lăcaşuri de cult din municipiu, sunt aşteptaţi, joi, 6 ianuarie, în Piaţa Mare a oraşului, pentru a participa la Sfânta Slujbă de Sfinţire a apei, cu începere de la ora 11.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *