Spital timisoara masini timisoara scoli timisoara parcare timisoara cetatea timisoara

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Spitalul Judetean din Timisoara vrea sa intre in categoria I

Chirurgie toracică, chirurgie pediatrică, oncologie şi chirurgie cardiovasculară sunt cele patru specialităţi care vor fi înfiinţate în următoarele două luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, astfel încât unitatea să obţină cele 18 specialităţi necesare trecerii sale în categoria I în clasamentul spitalelor româneşti pregătit de Ministerul Sănătăţii.

Atentie! La Timisoara se fura cu telecomanda din masini

Imaginaţia hoţilor este mereu înfloritoare. De la spartul uşilor maşinilor, s-a trecut mai nou la o nouă metodă. Cea cu telecomanda. Sunt vizate în special autoturismele scumpe.
Potrivit poliţiştilor, metoda cu telecomanda este nouă în Timiş, dar  în ultimele   două luni au fost înregistrate deja 10 furturi comise prin această metodă. Hoţii folosesc telecomenzi ce emit semnale pe o frecvenţă care bruiază telecomenzile proprietarilor de maşini. Aceştia cred că şi-au blocat autoturismul, iar apoi, când revin, descoperă că au fost furaţi.

Vremea Timisoara                       
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Scene incredibile filmate la o ora de curs, intr-o scoala din Timis

Un filmuleţ de aproape opt minute postat pe Youtube arată încă o dată faptul că sistemul de învăţământ din ţara noastră se află într-o criză profundă. Scenele se petrec într-o şcoală din Sânnicolau Mare. Producţia se numeşte „La ora la Shachira din Sannicolau Mare”.

Autoritatile din Timisoara nu renunta la ideea parcarilor subterane

După eşecul înregistrat marţi la licitaţia pentru construcţia de parcări subterane în Timişoara, la care nu s-a prezentat nicio firmă, autorităţile locale scot din joben o firmă belgiană, care ar putea să fie interesată de această investiţie, dar se gândesc şi să aloce 30 de milioane de euro din bugetul local pentru rezolvarea problemei parcării în municipiu.

Lucrarile de renovare a cartierului Cetate din Timisoara incep cu o amanare

Conducerea Primăriei Timişoara speră să demareze anul viitor un proiect în valoare de peste 17 milioane de euro pentru renovarea cartierului Cetate. Lucrările vor dura cel puţin un an şi jumătate, afirmă primarul Gheorghe Ciuhandu, însă deocamdată documentaţia este blocată la Bucureşti.

Cele peste 200 de femei din Timisoara care nu pot avea copii pot primi bani pentru fertilizare in vitro

De la 1 iunie, cele peste 200 sute de femei din vestul ţării aflate pe listele medicilor timişoreni cu recomandarea de fertilizare in vitro pot să îşi depună dosarul la Ministerul Sănătăţii. Acest for a demarat Programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer prin care se vor acorda 1200 de euro fiecărui cuplu infertil care îşi doreşte un copil şi îndeplineşte anumite criterii.

sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *