Spital universitate impozit casa certificat energetic accident masina psd pc pdl tir protest taxi stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

O moarte prematură, o pierdere mare pentru judeţ

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş Florea Costache s-a stins din viaţă, la Spitalul „Floreasca” din Bucureşti, în urma unei afecţiuni hepatice.

Mihail Diaconescu - Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti

Universitatea din Piteşti organizează astăzi, la ora 14, ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Mihail Diaconescu, unul dintre reprezentanţii de seamă ai literaturii române actuale. Festivitatea va avea loc la Rectorat, în sala de consiliu. Prof. univ. dr. Gheorghe Barbu, rectorul Universităţii din Piteşti, va rosti salutul de primire a invitaţilor de onoare, printre care se vor număra şi alte personalităţi care au primit acest titlu onorific.

Ce impozite plătim pentru case?

Săptămâna trecută, în urma unui articol privind valoarea impozabilă a locuinţelor pentru anul în curs la Piteşti, am primit multe sesizări de la cititorii noştri care ne-au spus că li se par foarte mari taxele. Într-adevăr, la o primă vedere, o valoare impozabilă de 806 lei pe metrul pătrat anual pentru o clădire cu pereţi din cadre de beton sau cărămidă arsă ori una de 478 lei pentru o clădire fără utilităţi înseamnă destul de mult.

Tranzacţii nule fără certificat energetic

În ultimul timp au apărut unele neînţelegeri între notari şi auditorii energetici. Primii au anunţat că vor încheia tranzacţii imobiliare şi fără prezentarea certificatului energetic, aşa cum cere legea, motiv pentru care autorităţile au decis să ia măsuri. S-a trecut astfel la modificarea legii privind performanţa energetică a clădirilor, urmând să fie introduse sancţiuni în cazul lipsei certificatului energetic.

Halal constructori!

Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti, a înaintat Primăriei o informare din care reiese că destule firme care lucrează pe domeniul public provoacă mai multe stricăciuni decât... accidentele rutiere!


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Sunt piteşteni care regretă că nu se mai ridică maşinile

De când municipalitatea a „lăsat-o moale“ cu ridicarea maşinilor parcate aiurea, dezordinea de pe străzile Piteştiului este în creştere. Din ce în ce mai mulţi şoferi îşi lasă automobilele pe unde-i taie capul.

„Nu plecăm din PSD sub nicio formă!“

Deputatul Filip Georgescu şi senatorul Constantin Tămagă apar destul de rar în prim-plan. Au simţit nevoia să o facă după ce în presă au fost vehiculate teorii conform cărora ar urma să părăsească PSD şi să treacă la PDL, respectiv la UNPR. În privinţa lui Tămagă, zvonul a fost alimentat şi de o întâlnire la o cafea cu liderul UNPR Argeş, Georgiu Gingăraş, fost pesedist, cafea pe care, ce-i drept, tot senatorul a plătit-o.

Daniel Constantin, preşedinte PC: „PDL va avea soartă mai dură decât PNŢCD!“

Ieri a avut loc la Piteşti o reuniune a liderilor Partidului Conservator din 10 judeţe, reuniune la care a participat şi preşedintele la nivel naţional al partidului, piteşteanul Daniel Constantin. Alături de preşedintele PC Argeş, Cornel Lazăr, Daniel Constantin a susţinut apoi o conferinţă de presă. Domnia Sa a spus că scopul reuniunii a fost acela de a afla direct de la sursă percepţia filialelor privind alianţa recent încheiată cu PNL şi ideea ca în această alianţă să intre şi PSD.

sursa: ziarularges.ro

Douã TIR-uri s-au ciocnit pe Dealul Negru

Sâmbãtã seara, douã TIR-uri s-au ciocnit violent în timp ce se aflau pe Dealul Negru. Într-o curbã situatã în apropiere de Popasul Dedulesti, mastodontii care circulau în sensuri diferite s-au acrosat, unul dintre ei rãsturnându-se pe carosabil. O bandã de mers a fost blocatã, însã circulatia nu a fost întreruptã, autovehiculele folosind celelalte douã benzi.

Gerea, campion la interpelãri si luãri de cuvânt în plen

Desi la capitolul prezentã, într-un top realizat de Institutul de Politici Publice, deputatul Dominic Andrei Gerea este clasat undeva pe locul 242, cu un procent de 59,71%, atunci când s-a aflat în Parlament acesta s-a fãcut remarcat.

Soferii pitesteni, alãturi de taximetristi, au protestat refuzând sã alimenteze

Pretul într-o continuã crestere al carburantilor i-a enervat pe soferi. Multi taximetristi spun cã se lasã de meserie

Parlamentari argeseni, în topul absentilor

Recent Institutul pentru Politici Publice a fãcut publicã activitatea din Parlament a deputatilor, privind prezenta, numãrul de interpelãri, numãrul de motiuni depuse, sau de pro-puneri legislative.

Tãrãnistii cred cã liberalii au fãcut o gresealã mare

În ultima conferintã de presã, tãrãnistul Iulian Prunaru a vorbit despre „disparitia“ PNL-ului de pe buletinele de vot. Acesta este dezamãgit de alianta PNL-PC si de denumirea acestora „ACD“: „Protocolul cu PC a fãcut ca PNL sã disparã de pe buletinele de vot.“, a spus Prunaru.

FC Arges se va pregãti 10 zile la Sinaia

Ieri dupã-amiazã jucãtorii echipei FC Arges au plecat cãtre Sinaia, acolo unde vor efectua un cantonament de 10 zile. Pitestenii vor încerca sã ajungã la un nivel cât mai ridicat din punct de vedere fizic, în perspectiva meciurilor foarte grele din returul acestei editii de campionat.

sursa: ziartop.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *